Berkant Gökce
Parçalı Üye
- 28 Aralık 2015
- 3.191
- 2.074
- 303
9 lig 8 Avrupa toplam 17 maç Kullanilan 100 Korner atilan Gol 0 yazı ile Sıfır..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Terim'e toz değdimi acılar içinde kıvrandıkları içindir.Her haftaya her rezilliğe bir mazeretleri bir açıklamaları var.Kim gibi?Terim gibi.Bu rezalet oyunu hala rakibin iyi olmasina veya hakemin kötü performansina baglayanlar var. Cok hayret verici gercekten.
Bosver Aksama Ts ve Fb macinin zevkini yaşaValla bjk süper falan değil umrumda da değil.şu oyuna memnun olmak skor taraftarlığının dibidir.Boş dolu sahadaki rezillik gösteriyor zaten.Pas oyunu denen garabeti oynadığını iddia edip,pas sayısı olarak bile geridesin Ali Sami Yen'de.
Haftada 2 saat uzun boylu oyunculara kafa ile gol calisitirilsa atardık. İyi çalıştırılmıyor bu takım. Halil e kimse kardeşim pas verebilirsin illa kaleye vurman gerekmez demiyo. Halile günde 10 dakika bitiricilik çalıştırılmıyor. Kereme kardeşim biraz çalımlarini fiziğini geliştir böyle olmaz. Kafası kesik tavuk gibi gezme paslarini adam gibi at demiyor. Kerem fizik çalıştırılmıyor. Vs.vs.9 lig 8 Avrupa toplam 17 maç Kullanilan 100 Korner atilan Gol 0 yazı ile Sıfır..
Şöyle birbirlerini yiye yiye bol eforlu bol kartlı bi beraberlik keyfimi yerine getirir gerçekten.Bosver Aksama Ts ve Fb macinin zevkini yaşa
Keyfin yerine gelsin.kazandik 3 puani koyduk cebimize .Takim duzelir yavas yavasŞöyle birbirlerini yiye yiye bol eforlu bol kartlı bi beraberlik keyfimi yerine getirir gerçekten.![]()
11 kisi kapandigimiz icinIlginc bir sekilde Yedlin macin en iyi adamlarindan biri. Dusunun artik.
Geçen sene Alanya maçını aldıkta ne oldu? Şampiyon olduk mu olmadik. Sebebi kötü futbol mu evet. Alanya maçını aldık sonrasinda lig sonuncilarina yenildik. Hiçbir işe yaramadı. Keşke Alanya'ya yenilip diğer maçlardan sadece birini bir kaç gol farkla alabilseydik Defalarca bjk elleriyle verdi şampiyonluğu bizde elimizin tersi ile ittik. Demekki namağlup takım yenmek yada rezilce oynayıp Alanya yi yenmek şampiyonluk için yetmiyor. Burda bunu anlayan herkes bu duruma itiraz ediyor. İki senedir aynı tiyatroyu izlemek istemiyor. Sana göre şampiyonluk için yeterli ise bu oyun ben yorum yapamamBu kadar caz yapmaya gerek yok sonucta kendi sahamizda nagmaglup takimi yendik.Gecen senede Alaanyada depslanmanda Alanyayi 1-0yenmistik kotu oyunla sonra yavas yavas ritim yakaladik.
UEFA maçımız varken iyi oyunun da kötü oyunun da bir önemi yok, milli takım dönüşü Avrupa maçı öncesi ligin iyi takımlarından birisini yeniyoruz, sevineceğiz tabii ki. Bariz bir şekilde tempoyu düşürdük 2. yarı, Konya da vitesi arttırınca berbat bir 45 dakika oldu. Ama dediğim gibi Moskova maçı var, milli takım dönüşü ve ligde namağlup, gol atabilen zorlu bir rakiple oynuyoruz. Geçmiş olsun, çok değerli 3 puan aldık.
Ondan iyi mi bileceksin kardeşim(!!!!11)Şimdi izledim de Galatasaray kanat oyuncu performanslarından memnun değilmiş. Ulan lig başlamadan önce biz demek mi bu kanatlarla olmaz diye. Hey Allahım ya
Rıdvan Dilmen: "Galatasaray, lig ve Avrupa'da 17 maçta 100 korner atmış. Rakamlarda 1-2 yanılabilirim. Ligde 62, Avrupa'da 38. Galatasaray gibi bir kulüpte çalışma olur, oluyordur da. 100 kornerden 1 gol olmaz mı, yok. Yüzde 1 bile yok."
Calismalar oldugu konusunda emin degilim
Hep ayni muhabbet Besiktas elleriyle verdi cart curt Ligin sonlarina dogru baya iyiydik olmadi.Besiktasa biz elimizle verdik sampiyinlugu ilk macta Luyindama Larinin onune birakmasaydi topu ikili Averaj ile sampiyon olacaktik.Averajla sampiyon olan Besiktas super 2. Olan Galatasararay kotu.Evet Fatih Hoca giderse daha iyi takim olabiliriz daha iyi futbolda oynayabilriiz.Ama gondermeyecekler adami Fatih hocaya ragmen duzelicegimizi dusunuyorum.Gunduz maclari hep boyle tatsiz oluyor zaten onemli olan 3 puani cebe koymak.Rakiplerede yaklastik.Benim icin guzel bi haftasonuGeçen sene Alanya maçını aldıkta ne oldu? Şampiyon olduk mu olmadik. Sebebi kötü futbol mu evet. Alanya maçını aldık sonrasinda lig sonuncilarina yenildik. Defalarca bjk ekleriyle verdi şampiyonluğu bizde elimizin tersi ile ittik. Demekki namağlup takım yenmek yada rezilce oynayıp Alanya yi yenmek şampiyonluk için yetmiyor. Burda bunu anlayan herkes bu duruma itiraz ediyor. İki senedir aynı tiyatroyu izlemek istemiyor. Sana göre şampiyonluk için yeterli ise bu oyun ben yorum yapamam
Hocam işte benle aynı şeyi söylüyorsun. Sadece surda katılmam kesinlike lig sonunda da iyi değildik. Onyekuru ikinci yarıda girmeleri saçma sapan yenilen goller. vs.vs. Konuşacak çok şey varda uzun olur yazmak. Bjk iyi filanda diyenleri bilmem ama ben demedim. Herneyse insanlar galip gelmiş bir takımdan memnun değilse bunu biraz düşünmek lazımHep ayni muhabbet Besiktas elleriyle verdi cart curt Ligin sonlarina dogru baya iyiydik olmadi.Besiktasa biz elimizle verdik sampiyinlugu ilk macta Luyindama Larinin onune birakmasaydi topu ikili Averaj ile sampiyon olacaktik.Averajla sampiyon olan Besiktas super 2. Olan Galatasararay kotu.Evet Fatih Hoca giderse daha iyi takim olabiliriz daha iyi futbolda oynayabilriiz.Ama gondermeyecekler adami Fatih hocaya ragmen duzelicegimizi dusunuyorum.Gunduz maclari hep boyle tatsiz oluyor zaten onemli olan 3 puani cebe koymak.Rakiplerede yaklastik.Benim icin guzel bi haftasonu