SL 21/22 H:9 | Trabzonspor 3-1 Fenerbahçe | MS | 17 Ekim

Ahmet Ercanlar: “Ali Şansalan'ın yerinde olsam gol sevincine katılırdım. En az Trabzonsporlular kadar Fenerbahçe kaybetsin diye mücadele verdi.”

:)

Fb tvye baktım şimdi bu 2 eleman hiç değişmiyor galiba. Adamlara dokunsan aglayacaklar

Cinlinin kırmızı kartı doğru penaltinin nesini tartışıyorlar dua etsinler Atilla kırmızı yemedi

Ekşide fbliler kudurmuş vaziyette.

Hakem tertemiz gibi yönetti maçı. Ağlamayın hak yiyiciler

canini tam bir yeteneksiz ama gercek 1 takim oyuncusu. gol ve asist disinda herseyi yapiyor herif

Rize maçı 88. Dk puan farkı 8 olmak üzereyken 1 maç sonra fark 2 ye indi...Bu sezon en azından kırılma anlarında daha iyiyiz geçen sene her kırılma anı da elimizde parlıyordu..

ts fbnin 5 katı isabetli pas yapmıs hakem fln diye aglasın fb

Maldivliye gustavoya memeli abazaya verilmeyen kirmizilari gördükleri için bunlara şaşırıyorlar tabi

kim’in gördüğü kartların ve penaltı kararının %100 doğru olduğu karşılaşma.

şuan üç büyükler çöp seviyesinde futbol oynuyor ve fanatik taraftar kitlesi bu gerçeği reddettiği için yine hayali düşmanlar, komplolar üretmeye başlamış.

ülkeyi tek başına yöneten cumhurbaşkanı fanatik fenerbahçeli, tff başkanı eski yönetici, kulüp başkanı ülkedeki en büyük sermaye ailesinin üyesi ama birileri fenerbahçe’ye operasyon çekiyormuş. kim peki bu birileri? kimse bilmiyor:)
eksisozluk alinti

En çok hakem hatasıyla puan kazanan takımın taraftarları bebek gibi ağlıyor zantuda 😁

Fener’in madara olduğu maçları izlemek ayrı bir zevk

Penaltı yoktu takımı yönetim sahadan çekmesi lazımdı diyolar antuda.

Ulan fbliler rize cagne diye olayi yine bize bagladi cagne adamlari pis bozdu

Geri
Üst Alt