ŞL 22/23 ÇF M:1 | Manchester City 3-0 Bayern Münih | MS | 11 Nisan | CBC Sport

pis katarlılar gelene kadar starda beleş izliorduk rtaş
Ondan öncede yanlış hatırlamıyorsam Tivibu gösteriyordu onun öncesinde de Dsmart her şeyi başlangıcı aslında Dsmart oldu 18 senedir hazırlık maçlarımızı gösteriyorlar batsalar da kurtulsak en azından hazırlık veya ön eleme maçlarını rahat rahat seyretsek.

pis katarlılar gelene kadar starda beleş izliorduk rtaş

Star zamanı reklam gelirlerinden falan kurtarıyorlardı demek ki yayın hakkı bedelini,ya izlenmeler azaldı,reklam geliri kurtarmıyor ya da yayın hakkı bedeli çok arttı reklam kurtarmıyor mecbur kapalı yayın yapmak zorundalar

Star zamanı reklam gelirlerinden falan kurtarıyorlardı demek ki yayın hakkı bedelini,ya izlenmeler azaldı,reklam geliri kurtarmıyor ya da yayın hakkı bedeli çok arttı reklam kurtarmıyor mecbur kapalı yayın yapmak zorundalar
Muhtemelen yayın gelirleri fazlasıyla arttı ülke ekonomik şartlarını da düşününce de 3 yıllık 150 m dolar rakama ihale gitmiş o dönem kur 7 TL'ydi yaklaşık 1 milyar 50 m TL civarı yapıyor senelik 350 m TL'de diyebiliriz.

city 574.5 üst pas yapar dedim umarım mıymıy pasların olduğu bi maç olur. şimdi ben böyle oynadım diye top bi o kalede bi öbüründe olur kesin hazırlık pasları olmaz

Bence bu yılın en iyi 2 3 maçından biri olmaya aday bir maç. Favori inanılmaz bir form yakalayan city gibi ama bayern kazanirsada şaşırılmaz

Iğrenç bir mac olur 0-0 biter.

Man City XI: Ederson, Stones, Akanji, Dias, Aké, Rodri, Gündogan, Bernardo Silva, Grealish, De Bruyne, Haaland

Bayern XI: Sommer, Pavard, Upamecano, de Ligt, Davies, Kimmich, Goretzka, Sané, Musiala, Coman, Gnabry.

Güzel bir maç bekliyorum aksiyon macera içerecek, genel izleyici olur +18 olmaz.

City bu maci alir. Bayern'de evinde galip gelir ama gol averajiyla City gecer.

Bu maç beni gram heyecanlandırmıyor.

maçkolike göre city ilk 11 kadro değeri 727 milyon euro bayern ilk 11 kadro değeri 668 milyon euro bu nasıl bir para

Valla ister erken final diyin ister başka bir şey. Sezonun maçı Şampiyonlar Liginde.. İki takımda 4lü savunma ile başlıyor özellikle Guardiola 4 tane stoper ile defansif güvenliği tamamen artırmış. Bayernde Cancelo neden kesildi anlamadım. Harika bir maç olacak.
20230411_214847.webp
20230411_214924.webp

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geri
Üst Alt