ŞL 22/23 ÇF M:1 | Manchester City 3-0 Bayern Münih | MS | 11 Nisan | CBC Sport

Zenci stoper pismanliktir

City paslarıyla yerden zaten rakiplerine üstün geliyordu şimdi uzun boyluları da ilk 11 e doldurunca havadan da üstün olmaya başladı.

Öncelikle muller gibi çıbanları göndereceksin. Real sürdürülebilir başarısını perez başkanın bu tarz cibanbasilarin baslarini kesmesine borclu. Nagelsmani yediniz ne oldu.

Rodrigo'nun çok ekstra golü ve Upamecano'nun saçma bireysel hatasıyla oyunda denge bozuldu. İki takım arasındaki tek fark "9" numara. Onun dışında pek kalite farkı yok.

1-0 bitse bayern elerdi upamecano tekme tokat dövülmeli takım otobüsünde

Şampiyon olacağız öyle gözüküyor

Oh olmuş BM e!..Çok eskiden severdim, yıllardır da hiç sevmiyorum. Niye severdm, şimdi niye sevmiyorum, pek bir fikrim yok doğrusu!..

Galiba durum şu ki, çocukluk-gençlik dönemlerimde futbolun bizatihi kendisini seviyordum; yaş kemale erdikçe Galatasarayımız dışındakiler umurumun dışında kaldı...Memleketimin takımı Kayserispor' u bile uzaktan öylesine takip ediyorum artık...

Öncelikle muller gibi çıbanları göndereceksin. Real sürdürülebilir başarısını perez başkanın bu tarz cibanbasilarin baslarini kesmesine borclu. Nagelsmani yediniz ne oldu.
Rengim Müller dünyanın en iyi futbolcusudur; Ronaldo’dan, Messi’den iyidir diyen bir üstat vardı hatırlar mısın? 😃 Dolar üstatıydı aynı zamanda 😃

bayern'i çatır çutur döşland

Rengim Müller dünyanın en iyi futbolcusudur; Ronaldo’dan, Messi’den iyidir diyen bir üstat vardı hatırlar mısın? 😃 Dolar üstatıydı aynı zamanda 😃
Yok, inanmak istemiyorum birinin bunu dediğine. Doğuysa, dy lığın nirvanasına erişmiş bu kardeşimizin kim olduğunu bilmek isterim mümkünse:ubulut:...

Geri
Üst Alt