⚽ SL 22/23 H:1 | Antalyaspor 0-1 Galatasaray | MS | 7 Ağustos

Bence o omarı fesih edip boy ile devam etmeliyiz

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
öyle olmalı zaten. kamp yapmamıs adamdan bahsediyoruz. en büyük korkum gollük bir hata yapmasıydı onu da yaptı aslında muslera sagolsun aldı maçı bugün.

Boeye iyi diyenler olmuş, ne bir bindirme yaptı ne de istekli oynadı aynı maçı mı izledik bilmiyorum. Açıkcası benim gözüme çok battı bu maçta; belki de hakkında yazılanlar beni çok etkilemiştir ancak Yunus çok yalnız kaldı hücumda sağ tarafta orası bir gerçek
2. Yarı yaptı ama Yunus adama bir top bile atmadı. Hele keremin kötü pasından önce Kerem yerine Boey'e atsa adam topla kaleye girecekti.

şimdi her şeyi karıştırıyoruz.. maçın adamı bana göre musleradır.. sonrasında boey, nelsson gelir..

Millet oliveriayı beğenmemiş ama bence fena değildi. İlk yarı berkanın yapması gereken stoperlerden top alıp dağıtma işini o yapamadığı için, her defasında geri gelip o aldı. Sıkıntısı özrllikle uzun pas yüzdesini arttırması lazım
Pek beğenmedim Sergio yu yalan değil. Beklentim daha yüksekti.

Çok ağır ve hantal geldi bana. Vücut kontrolü düşük gibi

Ben takimi cok begendim. Bu sicakta ve zeminde oynamak kolay degil. Yunus ve Muslera muazzamdi. Guzel bir galibiyet ve baslangic oldu.

Kazanırız kaybederiz bilmem ama bu hakem hakkında hemen açıklama yapmak lazım

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Maçın hakemleri unutulmamalı. Bunlar resmen suç örgütü kurmuşlar. Galibiyet sonrası yapılacak olan tepkiler daha anlamlı olacaktır. Mücadele vakit kaybetmeden başlamalı bu alçak haysiyetsizlerle.

Geri
Üst Alt