⚽ SL 22/23 H:1 | Antalyaspor 0-1 Galatasaray | MS | 7 Ağustos

Kazanmadan donulmemesi lazım. Kazasiz belasiz geçsek şu ilk haftayı çok güzel olacak. Hem hava leş hem ligin kalbur üstü karakterli bir takıma karşı oynicaz.

GscimbomMobile

bugün günlerden galatasaray!!

Bugünkü transferlerden sonra yarin olasi bir maglubiyet hevesimizi kursagimizda birakir. Ilk mac ilk galibiyet takimi ayri motive eder.
ilk 4-5 hafta etkili bir futbol beklentim yok. sakat skorlar çıkabilir.
sonrasında yeni oyuncuların ısınmasıyla birlikte değerlendirmemizi yaparız

Antalya’dan bildiriyorum leş gibi bir sıcak var. Öyle böyle değil nem de çabasın zor maç olacak. Maça gitsem mi diye düşündüm ama yani çekilecek gibi değil şu sıcak.

Antalyaspor abartildigi kadar iyi bir takim degil. Veysal sari'nin ustune oynamak lazim.

Beklentim ANT 1 - 3 Galatasaray SK

ilk 4-5 hafta etkili bir futbol beklentim yok. sakat skorlar çıkabilir.
sonrasında yeni oyuncuların ısınmasıyla birlikte değerlendirmemizi yaparız
Taylan ve Berkan ilk 11'de olmadigi sürece yikar geceriz. 5 mac 15 puan demek. Illerde arariz sonra o puanlari.
4 galibiyet bir beraberlige okeyim :)

Benim tek istediğim bu tarz zor deplasmanlar da tam kadro değilken en azından olumlu futbol görürsek hoşuma gider niye 3 puan alamıyoruz diye tepki göstermem ama gider 3 puan alırsak da özellikle de iyi futbol da olursa o zaman ilerisi için çok daha iyi şeyler vaat eder. Gerçekçi yaklaşmak lazım diğer takımlar aşırı kolay maçlara çıkarken ligde en zor 2 deplasmanı da Konya ve Antalya olduğu ortadayken ne olursa olsun umutluyum takımımıza güveniyorum.

Geri
Üst Alt