⚽ SL 22/23 H:1 | Antalyaspor 0-1 Galatasaray | MS | 7 Ağustos

O uzun topta kafası ile müdahale etmeye çalışmayan Nelson muydu? Boey de dandik oynuyor. Yav adam kamp görmemiş idman görmemiş ne diye oynatıyorsun bu maçta?

İlk yarı fena değildi. Güzel tarafı aksayan tüm bölgeler yeni transferlerin geleceği bölgeler. Boey hem hücumda, hem savunmada sıçtı ama suç onda değil, onu rezerve takımla çalışırken sırf sakatlar var diye çıkarıp oynatanda. Kerem ve Emre yokları oynuyor. Yunus iyi başladı ama tek başına takımı ileri taşıması zor. Orta alanda Oliviera da tutuk olunca oyuna hakim olma zor oldu. Ben Stoper ikilisini beğendim. Defans arkasına adam kaçırıldı va goy goyu yapılacaktır ama bu iş bek ve ön libero ile bir bütün. Hamleleri ve top dağıtmaları yerindeydi. A. kerim sadece gereksiz işlerden uzaklaşmalı. İlkyarının en iyileri Muslera, Yunus ve PVA’ydı.

Ileride çalım atıp adam eksiltecek oyuncu olmamasının sonuçları. Yunus adam geçsin diye ayağına bakıyoruz. 10 numara şart oğlu şart.

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı Galatasaray

Takım ilk maç olmasına rağmen gayet iyi tabi aksaklıklar mutlaka olacaktır. Oyuncu nezdinde değerlendirmek gerekirse Berkanı tek ben beğendim heralde, Berkandan çok Emre Akbaba oldukça yetersiz oynuyor. Akbaba-Midstjo değişikliği iyi olabilir. Son olarak VAR daki hakem her kimsen a.a.k

Redmi 5 Plus cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Emre Akbaba yerine sağlam bir 10 numara çok şey değiştirir. İyi sayılır ama riske girmeden oynuyor. Bi ara pas, bi çalım olayı yok herifin. Ver sağa ver sola başka bi durum yok.

Geri
Üst Alt