⚽ SL 22/23 H:1 | Antalyaspor 0-1 Galatasaray | MS | 7 Ağustos

duş alayım giyinip çıkayım yola anca giderim statda olacağım umarım canlı canlı bir zülme tanık olmam :crushed:

omar yerine en azından boey oynasın

*fikstur aciklanir aciklanmaz, o gun, ozellikle yogun hava sicakligi ve bunaltici nem'e dikkati cekmistim nacizane.

bu arada , antalyasporu hazirlik maclarinda begenmedim. ilk macimizi kendileri iile oynayacagimizdan dolayi bu baglamda takip etmistim. dolayisiyla rakip gecen sezonki gorunumden uzak idi nacizane gozlemimde - macta bize karsi nasil refleks sunacaklar yoruma acik bu baglamda.
bizim adimiza bu versus ozelinde, gecenlerde de ve de ustte de dedigim gibi ~ bu macta en buyuk olasi sorunumuz ve rakibimiz. oncelikle : hava sartlari olur kanaatindeyim. tecrubeli ayaklarla fisi cekip 3 puani sokup almaliyiz ~ lige govde gosterisi ile girisi yapmaliyiz ilk haftadan... basarilar aslanlarimiza...

* 11ler aciklandiginda son olarak bir kac sey daha karalamak isterim.

Maç neredeyse gecenin bir körü oynanıyor. Bir zahmet nemli havayı da bahane etmesek.

Fio ve K.paşa maçlarını dikkate alırsak rahatça galip gelmemiz lazım.

Rakip bok gibi oynuyor, ilk 3 maçı kayıpsız atlatıp mental olarak da bitirmeliyiz topunu.

Antalya'nin oranı ne kadar düştü. Ne tür yenecek bunlar bizi acaba 3-1.mi 4-1 mi

Evet iptv'yi şikayet ettim bugün yeniden, maça hazırız.

Şimdi iddia oranlarına baktım şerefsizler 2,7 vermişler bize galiba yenilcez.

Geri
Üst Alt