⚽ SL 22/23 H:1 | Antalyaspor 0-1 Galatasaray | MS | 7 Ağustos

Arap yüzünden yeterince baskı yiyecez birde berkanla oynamayalim Okan hoca böyle hata yapmaz umarim

Bu maçta galibiyet 3 puandan fazlası demek. Kazanma alışkanlığının ilk kıvılcımı demek. Ha bence galibiyet zor ama olursa çok keyiflenirim.

Boey Berkan ilk 11 de
Sabah soylemistim buda terim babasinin ozelligi yeni geldi yedek baslasin eski tip hoca refleksi adam gelmis oynat neyi bekliyorsun

Hazirlik macindan sonra transfer istemeyi biliyorsun gelen adami oynatmiyorsun ben berkan izlemek istemiyorum kardesim adam hazir degilse baskasini oynat yemisim berkanini eger baskida top kaptirip gol yedirirse ozaman gorucem hocayi

Midtsjo-----Berkan
Sergio mu acaba

CPH1941 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Nando
boey nelsson abdul pva
berkan oliveira
yunus akbaba kerem
sefer

diyolla. Oynat mistsjöyü ya

FZkyi_9WQAAM8vu

Mitşö bu sıcakta sapıtabilir. Daha yeni geldi sayılır. Bir de böyle düşünün. Berkan en azından alışık sıcağa.

Bu maç sezon içi, en azından 3, 5 hafta sonra olsa yeneriz derdim ama işte ilk resmi maç. Rakip sağlam, hava sıcak, kadronun alışma süreci vs. gibi etkenler derken, galibiyet zor.
Bu şartlarda 3 puan çıkarırsak ekstra moral, motivasyon açısından da muazzam ötesi olur. Beklentim 1, 0'a da şaşırmam.
İnşallah galibiyetle başlarız.

( Berkan 11'miş, 1 puana razı oldum şu an )

Geri
Üst Alt