⚽ SL 22/23 H:1 | Antalyaspor 0-1 Galatasaray | MS | 7 Ağustos

2 pas yapamadik defans cok kötü her uzun top geçiyor marcao resmen tek başina taşıyormuş.

Bizim savunmaya atılan uzun toplar direkt pozisyona dönüşüyor. Boey hazır değil, çok açık. Abdülkerim??? Nelsson herkesin açıklarını kapatmaya çalışıyor ama yetemiyor. Sezon başı, sıcak hava falan diyelim ama bir önlem şart gibi

Boeye bakarsak FT‘nin 30m Euro gömdugu oyunculardan bi Nelsson iyi cikti. Ikisi kiralik olarak gitti, biri tribünde. Müthis is cikardi Imparator

maaşı bol tutarsan kaliteli adam getirirsin hala ft ft diye zırlamayalım o para ztn gruplardaki perf ile çıktı eğer muhasebe yapıosan

Şu hareketler fenere yapılsa hakemin lisansı yırtarlar.

Tffdeki lobileri yoklamak lazım. İyice düşman bellediler bizi. rezalet.

Muslera harika maç çıkarıyor, Yunus'u geride bıraktı. Çok güzel maç oluyor, uzun zamandır böyle güzel mücadele eden takımımız olmamıştı. Sevindim, bu takımdan umutluyum.

Sezonun ilk maçı için güzel oynadık, yeni transflerin çoğu da yok zaten onlarla birlikte daha iyi olacağız.
Maç ortada iki tarafta da gidebilir.
Muslera bir kez ipten aldı sonra ipe tekrar astı neyse ki adriano kaçırdı maç hala ortada
Ne derseniz deyin o şekilde çıkıp elini kolunu açarsan penaltıyı alırlar da çalarlar da..

Skoru erken bulursak 2-3 olur bulamazsak beraberlik gibi gözüküyor.

Erman Hocamdan ellerinde sopa ve cetvelle oynat uğurcum modunda penaltı yorumu bekliyorum

Takımın yarı gücü sahada olmadığı halde takımın geçen seneden çok daha iyi olduğunu görmek güzel

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

berkanı beğendim, akbabanın çıkması lazım acil

fernando beni neden almadınız diye bilenmiş gibi baya iyiydi

Boey i rakip ataklarda teke tek en sonda bırakmamamız lazım adam koşamıyor güçsüz kalıyor...

Geri
Üst Alt