⚽ SL 22/23 H:1 | Antalyaspor 0-1 Galatasaray | MS | 7 Ağustos

Helal aslan parcalari. Oturduğum yerde sırılsıklam olduk bu sıcakta oynamak cidden zor. Tecrübe her zaman iyidir. Gomis işte adamın fiziki olarak yeterliliği tartışılır lakin bitiricilik budur.

Terim varken kerem bu kadar bencil değildi. Okan hocanın kulağını çekmesi lazım. Cidden sıkmaya başladı.
Yunusta bir iki atağı iç etti çalım deneyeceğim diye. Laubali olmadan güzelce oynasak bu dkya kalmazdı.

Arkadaslar Yunus niye cikar, Gomis niye girer, niye Berkan ile basladin diyen arkadaslar... siz hangi veriye gore bunlari soyluyorsunuz bilmiyorum ama en azindan orada ekibi olan hoca yapiyorsa mantiklidir demek lazim. Bunu yapip 5 mac 10 mac olmazsa, o zaman sorgulayalim. Biz takimi destekleyelim. Aslan gibi 3 puan aldik!!!

SM-A705FN cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Yedekler bundan onemli tamam gomis eski gomis degil fizigi yetersiz ama vurus kalitesi baki su golu atacak bir mertens birde gomis var helal olsun

Torreira yeni story çakmamış mı golde :D

Golden önce miço yayda önce Antalya'nin golünü önledi, sonra gitti asistini yapti, müthiş topcu
geçen günlerde yazmıstım üşenmedım gecen seneki yedıgımız golleri taradım eyvah eyvah yay civarından 6no olmadıgı icin okadar cok gol yemişizki hemde cok komik cok basit 3 yıl boyunca o bölge bomboş kalmıs akıl alır gibi degil

Geri
Üst Alt