Sıddık Saraylı
10 Numara!
- 11 Temmuz 2019
- 10.931
- 7.666
- 823
Aynen kayıp yapmamızı bekleyenlere girsin bu galibiyetAntalya iyi takım, o nemde müthiş 3 puan.

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aynen kayıp yapmamızı bekleyenlere girsin bu galibiyetAntalya iyi takım, o nemde müthiş 3 puan.
Çok klas bir beste ya, genelde Galatasaray ile ilgili mutlu isem bu parça ile kutluyorum; Sporun beşiği GALATASARAY!GALATASARAYLILAR BUGÜN PEK AZGIN !!!!
Beni utandırdı resmenBoey 2.yarı çok iyi değilmiydi
Sorma hocam sirf bu yorumlardan forumda mac gunu mesaj okuyasim gelmiyor. Sanirsin herkes butun hafta antrenmanda hocayla beraber oyunculari izledi. Herkes biliyor hoca bilmiyorArkadaslar Yunus niye cikar, Gomis niye girer, niye Berkan ile basladin diyen arkadaslar... siz hangi veriye gore bunlari soyluyorsunuz bilmiyorum ama en azindan orada ekibi olan hoca yapiyorsa mantiklidir demek lazim. Bunu yapip 5 mac 10 mac olmazsa, o zaman sorgulayalim. Biz takimi destekleyelim. Aslan gibi 3 puan aldik!!!
SM-A705FN cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Omara guvenilmez, bu adam 1 mac oynarsa 2 mac sakat. Devamliligi 0.Şanssızız renktas. Dubois sakatlanmasa işte. Ama muhtemelen sağ bek yedeği alicaz