SL 22/23 H:1 | Fenerbahçe 3-3 Ümraniyespor | MS | 8 Ağustos

Bu Fener çok kötü yönetiliyor, geçen seneki kadroya bir tane forvet ve kanat alsalar ve İsmaik Kartal ile devam etseler şampiyonluğu çok zorlarlardı.

Jesusun aldığı oyuncular rezalet hepsi Anadolu topçusu hele o Gustavo… Jorge Jesusun mimiklerine, vücut hareketlerine bakıldığında zorla gelmiş gibi.
Sol bek ve forvet alsalardı sadece şampiyonluk en güçlü adaylarından olacaktilar. Gittiler tüm kadroyu değiştirip daha güçsüz hale getirdiler.

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Transferlerin çok kötü olduğunu zaten daha önce belirtmiştik. O kadar adam aldılar işe yarar yek adam bize inat aldıkları Joao Pedro. Fener bize rakip falan olamaz busene rakibimiz net Başakşehir...
O nerdeydi ya
Her gün transfer açıkladılar ki nereye neyi aldılar takip edemedik anasını satayım.

GscimbomMobile

Ulan oldum oldum dirildim. Yazmaya korktum her turlu totemi yaptim. Umraniye basmaliydi ama neyse. Fener'i kutlarim puan aslanin agzindaydi pes etmediler bir puani almasini bildiler. Iste Fener buyuklugu boyle bir buyukluktur

Istanbul Anadolu yakasinin sefiri UMRANIYE'dir bu arada. Fener 3 oldu yenemiyor bunlari. Ilk defa puan aldilar hatta. Onlar icin ozel bir gun olsa gerek

Ben bugün bir öngörü edindim. Fener çok zayıf kadro kurmuş galiba. 1-2 hafta daha sendelerlerse karışırlar.

IMES'in oradan gideyim iki eskort alayim da Serifali'de gunumu gun edeyim bu macin serefine :cigara::cigara::cigara:

Jesus tatile gelmiş 7 m euro'sunu alır sene sonu Flamengo gider İstanbul anılarını anlatır

WhatsApp Image 2022-08-08 at 23.59.40.jpeg

Geri
Üst Alt