SL 22/23 H:1 | Fenerbahçe 3-3 Ümraniyespor | MS | 8 Ağustos

Haluk Yürekli: "Nelsson ben Sevilla'ya gitmek istiyorum dedi."

Haluk Yürekli: "İlk teklif 12-13 m euro'ydu, Galatasaray 15'den aşağıya masaya oturmayacağını söyledi hedef 20 civarı olduğu söyleniyor, Marcao'da düşülen hataya düşülmek istenmiyor."

Altay osai szalai Serdar alioski mhy zahjc valencia Pedro Serdar dursun Emre mor/irfan
Yapabilecekleri en ideal kadro bu arada Juan Peres gustavo Arao hoşmuş king lincoln vs de kulübede bekler

Haluk Yürekli: "Monchi gene aynı stratejiyi izliyor önce oyuncuyla anlaştı ve kafasını karıştırıyor."

Onlar sakat diye biliyorum, tribünde idi yerliler.Crespo yerine de Arao oynuyor ama üç Türk (Serdar Aziz, İrfan,Mert Hakan) Jesus idmanını yeyince de Pereria idmanı yeyince de perte çıktı hemen.Tesaduf değildir, fiziksel kapasitese kaldırmıyor ama Türk Ligi 'nde kafasına göre Hoca bulurlarsa idare ederek performans veriyorlar.Aslinda neden Türk Ligi'nde yabancı antrenör başarılı olamıyor, Türk oyuncular zora gelince adamları yiyor.Valeren İsmail de Jesus da sezonu tamamlayamaz.
Bu üç yerli katkı sağlayacak yerliler. Özellikle Irfan

Sadece sert idmanla başarılı olunamaz, iletişim de önemlidir. Sen oyuncularla beraber olamıyorsan oyuncular karşına çıkar, bu sadece Türkiye'de değil her yerde öyledir.

Ahmet Çakar gerçekten şaka gibi en koyu Fenerli bile skora maç sonucuna itiraz etmiyor, çıkmış TFF Fenerin üzerine oynuyor diyor. Daha ilk hafta utanın be.

Transfer nöbetine yazdığımı sanıyordum nerelere gelmişiz :asd:

jorge jesus : 3 tane duran toptan gol yedik

2 puan kaybettik ama umutluyuz , bugun genc oyuncular oynatmaya calistik , avrupa macindan dolayi yorgunluklar var

Geri
Üst Alt