Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu üç yerli katkı sağlayacak yerliler. Özellikle IrfanOnlar sakat diye biliyorum, tribünde idi yerliler.Crespo yerine de Arao oynuyor ama üç Türk (Serdar Aziz, İrfan,Mert Hakan) Jesus idmanını yeyince de Pereria idmanı yeyince de perte çıktı hemen.Tesaduf değildir, fiziksel kapasitese kaldırmıyor ama Türk Ligi 'nde kafasına göre Hoca bulurlarsa idare ederek performans veriyorlar.Aslinda neden Türk Ligi'nde yabancı antrenör başarılı olamıyor, Türk oyuncular zora gelince adamları yiyor.Valeren İsmail de Jesus da sezonu tamamlayamaz.
evinde oynadi da ne oldu renkdasYeri gelmişken;
Fenerbahçe'nin 2022 yılı sonuna kadar, yani Avrupa maçlarının yoğun olduğu dönemde, İstanbul dışında kaç lig maçı var biliyor musunuz? Sadece 3. Yani koca 5 ayda sadece 3 kere...
Onun bunun çocuğu yedi bitirdi bizi.Haluk Yürekli: "Monchi gene aynı stratejiyi izliyor önce oyuncuyla anlaştı ve kafasını karıştırıyor."
15 değil 20'den aşağı imiş düzeltti şimdi.Haluk Yürekli: "İlk teklif 12-13 m euro'ydu, Galatasaray 15'den aşağıya masaya oturmayacağını söyledi hedef 20 civarı olduğu söyleniyor, Marcao'da düşülen hataya düşülmek istenmiyor."
25 i getir sıcak sıcak go diyelimHaluk Yürekli: "Nelsson ben Sevilla'ya gitmek istiyorum dedi."
"Tamam. Serbest kalma maddendeki rakamı getirsinler, git" denmeli buna cevaben.Haluk Yürekli: "Nelsson ben Sevilla'ya gitmek istiyorum dedi."