Cemal Köroğlu
Aslan Üye
- 17 Mart 2012
- 9.485
- 2.077
- 1.438
Bak bak nasıl koşuyor muşmula surat
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu ne yaaaGoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooollllllllllllllllllllllllll
MESUT ÖZİLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL
4 oldu sandim yapma sunu ustadGoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooollllllllllllllllllllllllll
MESUT ÖZİLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL
Ayyy dötum paralı baskan diye salya sümük ağlayarak getirdiler.Antu Ali Koç'u istifaya çağırıyormuş![]()
Az daha bize de yabanci tdyi cakacaklardi. Dedik yabanci td olmaz diye. Goruyoruz sisirilen ismayelle jesusu.Kim ne derse desin hep şunu savunmuşdum..Bu teknik adamlar futbolda inanılmaz abartılıyor.
Bu Jesus güya çok iyi teknik adam.ne oldu.. oynattığı sistme bak aldırdığı adamlara bak.
Önemli olan doğru kadroyu kurmak.Futbolcu analizini iyi yapmak.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ulann bu ne gagshshwhh ruh hastasi bunlarrr
temas nerede sonlaniyorsa orada verilir faul rtş net bilgibenim bildigim " Faul" mudahalesinin ilk yapildigi yerden verilir yoksa bir cok oyuncu formasindan tutuluyor diye ceza sahasi icine kadar bekler kendini birakmak icjn.
buralari gectim.. nasil kirmizi kart degil ? bu hakemler bu kuslardan bu kadar mi korkar yoksa talimat mi var ya ?
, bizim tandemi gömüyolardı gördük aldıkları stoperleri