SL 22/23 H:1 | Fenerbahçe 3-3 Ümraniyespor | MS | 8 Ağustos

Fener'in yeni aldığı Gustavo kötüydü, sol bekte oynattıkları Peres'te kötüydü.

Anadolu yakası derbisinde Ümraniye'yle kafa kafaya oynamayı becermişler en azından. O da bi başarı.

Slazai neye dönmüş öyle tam bir çöp olmuş.Bu yeni transferleri gustavoya patladım ligde daha iyi defler var.

Ben Antu Cep Forum keyfî yapacam biraz Rengolar... Görüşürüz

ümraniye düşer

Bu Fener çok kötü yönetiliyor, geçen seneki kadroya bir tane forvet ve kanat alsalar ve İsmaik Kartal ile devam etseler şampiyonluğu çok zorlarlardı.

Jesusun aldığı oyuncular rezalet hepsi Anadolu topçusu hele o Gustavo… Jorge Jesusun mimiklerine, vücut hareketlerine bakıldığında zorla gelmiş gibi.

Yabancı teknik direktör isteyenleri sahneye alabiliriz. Bu ligde Jorge Jesus gibi bir adam bile bir şey yapamaz beyler anlayın artık şunu.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
o bilesini kaldıralım abicim jesus uluslarası bir hoca degil cok basarılı ama sadece kendi liginde kendi dilini bilenlerle kaliteli altyapısı olan bir takımla yurtdısına cıkamadı bu yüzden 70 yasına kadar
türkiye liglerınde keltoşu getir kloppu getir iddia ediyrum basarılı olamaz burada yerli hoca olmalı bukadar basit

hatta eagle ismail daha basarılı olurdu bence

İnsallah gustavo yerine bir stoper daha almazlar. Ahahahaha.

Nelsson'u satarsak şöyle bi stoper falan gelir aman deyin ondan korkuyorum artık bakın :)

Geri
Üst Alt