SL 22/23 H:1 | Fenerbahçe 3-3 Ümraniyespor | MS | 8 Ağustos

Mesela sen gole giderken oyuncuyu çekip indirirsen, fiziksel olarak faul'e sebebiyet verecek hamle yaparsan direkt kırmızı veriliyor benim anladığım. Kural yeniymiş zaten. Topla oynama isteğini artık hakem yorumlayacak.
Kaynak var mi bu yeni kuralla ilgili. Fenerli biri algi yapmis anlasilan bi yerlerde

Puhahaha klasik fb, yine lige yeni cıkan takima puan vermiş! Zaaaaa xd xd xd

o bilesini kaldıralım abicim jesus uluslarası bir hoca degil cok basarılı ama sadece kendi liginde kendi dilini bilenlerle kaliteli altyapısı olan bir takımla yurtdısına cıkamadı bu yüzden 70 yasına kadar
türkiye liglerınde keltoşu getir kloppu getir iddia ediyrum basarılı olamaz burada yerli hoca olmalı bukadar basit

hatta eagle ismail daha basarılı olurdu bence
Kesinlikle. Haklısın.

Puhahaahaa sonuca bak. Ulan keyfim yerine geldi.

Sezona böyle bir açılış yapan takım bir halt yiyemez. Şampiyonluk falan hikaye.

Kendi sahandasın, lige yeni çıkmış takımdan 3 gol yiyorsun. Şaka gibi.

Detayına inemem çünkü maçı izlemedim. Ama ciddi mantalite, taktik sorunu var gibi duruyor.

hava ne kada da güzel ya

Jesus hocamızın arkadasındayız yapılacak 4-5 transferle daha bu takım rayına oturacaktır ✍️

allahtan yerli hocalara fazla güvenmiyorlar

hem emre b hem ismal bunlari sampiyonluk potasinda tutardi sonuna kadar

jesusu sutlayip bu kez volkani getirirler takimin basina

Ohoo ya o Galatasaray dusmani icten pazarlikli adami niye kale aliyosun ki. beIN Trio programini bekleyelim, orada dogrusunu soylerler
Dostum kimseyi kaale aldığım falan yok. Eğer söylediği kural doğruysa karar doğru diyorum. Kafadan kural uydurucak hali yok sanırım.

Ayrıca trio'da Deniz Çoban da aynısını söyledi.

Geri
Üst Alt