Göktuğ Çakırlar
10 Numara!
- 19 Nisan 2013
- 12.900
- 7.284
- 1.873
Sus evladim, sus.Yav hadi kardeşim boş yapma
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sus evladim, sus.Yav hadi kardeşim boş yapma
bu sezon başakşehirli mi trabzonlu mu olalım sence. bizimkiler yine patlayacak gibi fenere rakip çıksın baribaşakşehirin fikstürüne bakalım
1 ben senin evladın degilim 2 seninle futbol tartışacak kadar cahil de degilimSus evladim, sus.
Vermiyor hakem.Serdar'a yaptigi sarilik ise Irfan'in Emre Kilinc'in yuzune yaptigi darbe kirmizi olmali.
Futbol bilgin oldugundan supheliyim zaten, evladim.1 ben senin evladın degilim 2 seninle futbol tartışacak kadar cahil de degilim
Niye vermiyorVermiyor hakem.
TmmFutbol bilgin oldugundan supheliyim zaten, evladim.
Bu sene fb olacak ama seneye biziz çok net bayrakları sandıklarda 1 sene daha tutacağızaynen öyle. hakemin ittirmesinin bir işe yaraması için ittirilen takımın da bişeyler oynaması lazım trabzon ve başakta olduğu gibi.
Biz kendimizi duzeltsek sampiyon oluruzda bu okan efendi duzeltebilir miBu oyun sampiyonluk oyunu degil ama skoru aliyor adamlar 1 sekilde. Ligde iyi takim yok suana kadar
Baska maclari bilmem de bu macta taktiklik hicbir sey olmadi, tek bir sey bile yoktu. Ankaragucu defans ve kaleci sov izliyoruz, ustune supheli bir gol iptali falan var. vs vs70'lik dede bile saha kenarında heyecandan duramıyor sürekli oyuncularına ne yapacaklarını ve nereye gideceklerini söylüyor bizim hoca ise anca yedek kulübesinde oturup Yardımcısı ile defter kalem alıp maçtan sonra kaç gün izin yapacaklarını filan yazsın.
Hani taktik filan yazıyorsa biz niye sahada görmüyoruz?
Kuşlar bir şekilde sistem kurup 3 'er 3'er puanları almaya devam etsin.
Biz de sönük yıldızların izin günlerini geçirmesi için taraftar olarak para akıtmaya devam edelim.
70'lik dede bile saha kenarında heyecandan duramıyor sürekli oyuncularına ne yapacaklarını ve nereye gideceklerini söylüyor bizim hoca ise anca yedek kulübesinde oturup Yardımcısı ile defter kalem alıp maçtan sonra kaç gün izin yapacaklarını filan yazsın.
Hani taktik filan yazıyorsa biz niye sahada görmüyoruz?
Kuşlar bir şekilde sistem kurup 3 'er 3'er puanları almaya devam etsin.
Biz de sönük yıldızların izin günlerini geçirmesi için taraftar olarak para akıtmaya devam edelim.