SL 22/23 H:10 | Ankaragücü 0-3 Fenerbahçe | MS | 17 Ekim

Bunlar pas vermiyor , verseler gol olur çünkü

Yapacağınız işi seveyim Ankaragücü

GscimbomMobile

aferin lan kılınç. çalamasan topu söverdim ama şu an hak teslimi yapıyorum.

tolganın şuta bak haahahahaahdfhhad

Tolga sen topa vurma

tolga 30 saat bekledin bu muydu vurcağın top

Bizim üstümüzde bir futbol oynadıklarını düşünmüyorum. Sadece hücum olarak bizden daha çalışkan bir ekip. Zaten korner, duran top işinde fb iyiydi. Tek eksikleri hücum bölgesiydi. Onu hallettiler de bu seferde kim falan gidince arka taraf ve Altay otobana döndü. Savunma zaafları var. Sampiyon olmanın iki kuralı kalecin ve forvetin formda olacak. Bu lig için bir de işte kanatlar işliyorsa tamam. Fb'nin attıklarını atamıyoruz evet ama bir maçta onun gibi dört de yemedik. Bu da sıkıntı bir takım için. Şu an istikrarlı tek takım gözümde başak açıkçası. Adana da fena değil ama onların futbolu da çok paldır küldür buluyorum. Bir yerde yine üst konumda olsa da liderliği vereceklerdir. Bizim eskiler taşıyor çünkü. Yani takımdan ziyade bireysel başarı hakim. Fbde bölgesel bir başarı ama takım derseniz Bellolu başak derim. JJ jkye niye aynı şovu yapamadı? Konya'yı niye alt edemedi? Adana bile bilmem ne zoruyla oldu. Geçen hafta Karagümrükle maçı da keza öyle. Ümraniye maçı var sonra. Biraz zorlu virajda görelim bakalım...Ne yapacaklar. Bu haftadan sonra dört maçı var İstanbul dışına çıkmıyor misal...Sonra uçuyorlar. Aynen...

AG bir gol atsa aniden birisini atar onlardan yavşak hum.

Bu arada biz şampiyon olmak ve bunların ayarını bozmak istiyorsak Kadıköy'de bunlari yenmeliyiz en kestirme çözüm bu
20 yıldır düzenli olarak kulübünün hakkı yeniyor. Özellikle Kadıköyde her türlü aşağılık oyunlar oynanıyor. İnanabiliyor musunuz özellikle Ali Koç'un her düğmeye bastığı bir sezonda Kadıköydr hakemler hırsızlık yapmadan maç bitsin.

Geri
Üst Alt