Murat Durmaz
Berlin Panteri
- 5 Ocak 2019
- 48.553
- 49.950
- 3.133
Çağdaş hocam varken Valerien İsmael'in hiç şansı yok beaaaa reisBu valerian birine tokat atsa bayılır muhtemelen. O nasıl bir cüsse

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Çağdaş hocam varken Valerien İsmael'in hiç şansı yok beaaaa reisBu valerian birine tokat atsa bayılır muhtemelen. O nasıl bir cüsse
Kounde melezkoundeyle Koulibaly gibi mi renktaş
Bu çağdaştan daha uzun sanki. Redmond yanında hobbit gibi kaldıÇağdaş hocam varken Valerin İsmael'in hiç şansı yok beaaaa reis
![]()
Uzun olabilir ama Çağdaş hocam kazanır diyeyim ben reisBu çağdaştan daha uzun sanki. Redmond yanında hobbit gibi kaldı
içerde başak,fb,ts maçlarından 1 puan gelirse şenor da kurtaramaz.senor gelirse isler degisir
Kounde melez
Kolibali ise istisna
Altyapi egitimleri falan cok tirt oldugundan atletizmleri cok iyi olsa bile zeka olarak her an hata yapmaya musaitler
Ulan dünü unutalim diyoruz hatirlatiyorsun vicdansizÇağdaş hocam varken Valerien İsmael'in hiç şansı yok beaaaa reis
![]()
Çağdaş hocana kılım şahsen. Hırbo herif şl finaline hazırlanır gibi hazırlanmış yine bizim maça. Herkesin şeyi bizim takıma kalkıyorUzun olabilir ama Çağdaş hocam kazanır diyeyim ben reis![]()
İşin garibi cagdasta babasina kadar ailece galatasaraylidir İzmir'den yetişti altyapı donemlerinden tanidiklsrimiz varÇağdaş hocana kılım şahsen. Hırbo herif şl finaline hazırlanır gibi hazırlanmış yine bizim maça. Herkesin şeyi bizim takıma kalkıyor
O yüzden yapıyor zaten bence kendini kanıtlayıp bize hoca olmak istiyor. inadına almayacağız ama, isterse her maç yensin biziİşin garibi cagdasta babasina kadar ailece galatasaraylidir İzmir'den yetişti altyapı donemlerinden tanidiklsrimiz var
neyin inadi bu adnan birkac yil yasayip ölecegizO yüzden yapıyor zaten bence kendini kanıtlayıp bize hoca olmak istiyor. inadına almayacağız ama, isterse her maç yensin bizi
Çağdaş inat etmiş bize hoca olacakneyin inadi bu adnan birkac yil yasayip ölecegiz
sen emre belozoglunu istemiyo muydun sanki oyle hatirliyorumÇağdaş inat etmiş bize hoca olacak
Kardesim bu konuda doktoram var benim defans 4lusune zenci almicaksinsadece siyahi topçularda öyle değildir.