⚽ SL 22/23 H:10 | Kayserispor 2-1 Galatasaray | MS | 15 Ekim

Başımızdaki başkan denen herif ne zaman açıklama yapacaksın ha. Takımın anasını ağlatıyorlar sezon başından beri.

Abi adamın eli açık değil daha 10 saniye önce rakibin de eline değdi o şekilde o zaman o da penaltı yeter amk yeter ya yeter bıktım sizin it şerefsiz MHKdan bıktım orosbo evlatları sizi ya

Maçlar sahada kazanılmıyor sadece masada güçlü değilsen saha yetmiyor

hakemleri yenemeyiz hele bu Türk hakemlerini asla yenemeyiz

Mata'yı çok severim ama şu an halı sahaya adam eksik olunca çağırılan dayılar gibi.

rashica sag aciga
sola kerem(mata) ileri ikili icardi baris olmali su an
baris basacak fw

o el pozisyonu niye kenara gidip incelenmedi kural mı değişti
ek olarak bu pozisyona el diyen 1 kul çıkmaz çok net söylüyorum
şu an tam rüyalarımdaki şeyi yaşıyor gibiyim ben mi kafayi yedim kimseden ses çıkmıyor gibi

Dunyanin ust seviye liglerinden kadro kur sonra transfer yasagi olan Kayseri sana futbol dersi versin. Boyle olmamaliydi. Okan hocaya sabir edelim dedik ancak yavas yavas tum kredisini kaybediyor.

Haha Mensaha dokunmuyor bile dün faul. Ne diyeyim çoluğundan çocuğundan çıksın bunların.

Ulan her hafta bir şekilde ağır sovduruyor bu TFF. Allah belanızı versin evinize gidemeyen ulan pislikler

Yeri geldi mi ofsaytı izlemeye gidiyor hakem, el pozisyonunda nasıl izlemeden direk dinleyip iptal etti.Madem maçı var hakemleri yönetecek o ekranlar niye var dinlemeyle karar verilsin bundan sonra

Geri
Üst Alt