Ozan Aparı
10 Numara!
- 21 Şubat 2010
- 19.634
- 2.609
- 2.118
Hakeme gelene kadar oynanan oyunu konuşurum ben önce.Ne oynadık 2-0 öne geçsek Kayseri yine 2-3 gol atacak durumda.hakemi yenemezsin kimse yenemez
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hakeme gelene kadar oynanan oyunu konuşurum ben önce.Ne oynadık 2-0 öne geçsek Kayseri yine 2-3 gol atacak durumda.hakemi yenemezsin kimse yenemez
kolundan gidiyor, açık ve kapalıyı tartışmayacaksan seninle futbol konuşmam zatenTop neresinden kaleye gidiyor soruya cevap ver sonra benim kafamı ararsın kol açık mı kapalı mı sormadım neresinden gidiyor
Ben Bundesligada hakemin tek kulakligini dinleyip penalti verdigini görüyorum. Karar tartismasizsa adamlar gidip bakmiyor.var tabii
o zaman penalti pozisyonlarında ele çarpınca falan da incelenmesin bu nasıl bir tez
Bu maçta komedi filmi sayılır.dizi-film bölümünde buluşalım
hakemi yenemezsin kimse yenemez
Top neresinden kaleye gidiyor soruya cevap ver sonra benim kafamı ararsın kol açık mı kapalı mı sormadım neresinden gidiyor
Tamam sonuna kadar haklısın ama o ayrı sorgulanması gereken bi konutam tersini demek lazim. tamam hakem dogruyo da biz ne oyjuyoruz 10 haftadir
kesinlikle ama yine de çok kötüyüztopta bizi hiç sevmiyor arkadaş