⚽ SL 22/23 H:10 | Kayserispor 2-1 Galatasaray | MS | 15 Ekim

mertens de mata da 11 başlamamalı.
muslera
boey nelsson apo juankazım
toreyra miço sergio
yunus rashica*
icardi

Kazanacağımızı düşünüyorum son dönemde defansif olarak zayıf bir takıma karşı oynayacağız tek planları kontra atak olacaktır ona dikkat edersek maçı rahat kazanırız artık farklı bir galibiyet alma vakti geldi. Sargon Duran'ın da taç ve duran toplara etkisini göreceğimiz bir maç olacaktır.

Anlamiyorum, neden sonraki macimiz Pazar gunu, Cumartesi yerine ?
Kazanacağımızı düşünüyorum son dönemde defansif olarak zayıf bir takıma karşı oynayacağız tek planları kontra atak olacaktır ona dikkat edersek maçı rahat kazanırız artık farklı bir galibiyet alma vakti geldi. Sargon Duran'ın da taç ve duran toplara etkisini göreceğimiz bir maç olacaktır.

Bir surpriz olmazsa, 2'den fazla gol atmamiz dusuk olasilik, su asamada.

Bir surpriz olmazsa, 2'den fazla gol atmamiz dusuk olasilik, su asamada.
Kayseri maçlarına ara ara bakıyorum kazandığı Antalyaspor ve Hatay maçları dahi 10'a yakın net gol pozisyonu verdi Trabzon maçında 7'ye yakın verdiler bence Icardi'nin hattrick dahi yapabileceği bir maç olabilir.

Kayseri maçlarına ara ara bakıyorum kazandığı Antalyaspor ve Hatay maçları dahi 10'a yakın net gol pozisyonu verdi Trabzon maçında 7'ye yakın verdiler bence Icardi'nin hattrick dahi yapabileceği bir maç olabilir.

Umarim Icardi ile baslamayiz :) Guven vermiyor bana, yaniltir umarim.

Gecen sezon mensah ve thiam baya zorlamisti. Nelsson Gs kariyerindeki en kotu performansiydi sanirim. Abdulkerim de hizli bir stoper degil yine zorlaniriz gibi gozukuyor

Gecen sezon mensah ve thiam baya zorlamisti. Nelsson Gs kariyerindeki en kotu performansiydi sanirim. Abdulkerim de hizli bir stoper degil yine zorlaniriz gibi gozukuyor
Muslera
Yedlin - Nelsson - Alpaslan - PVA
Assuncao - Taylan
Emre - Feghouli - Oğulcan
Mohamed
Maçtan sonra Fatih hoca çok pozisyona girdik ama kaybettik demişti hatta baya tepki gelmişti diye hatırlıyorum. :asd:

Geri
Üst Alt