- 22 Ağustos 2010
- 29.473
- 31.211
- 2.638
Muslera
Boey Nelsson Bardakçı Kazımcan
Torriera
Midtsjø
Yunus Mata Mertens
İcardi
Boey Nelsson Bardakçı Kazımcan
Torriera
Midtsjø
Yunus Mata Mertens
İcardi
Çıkan haberlere göre böyle çıkacak gibiyiz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
şu maç gelsin artık. 30 tane fb maçı izledim ekim'de
Yükselenin Fener mi hea?şu maç gelsin artık. 30 tane fb maçı izledim ekim'de
Ne izliyim ahbap maç mı varYükselenin Fener mi hea?
hafta sonu futbola doyucazNe izliyim ahbap maç mı var
Kazanacağımızı düşünüyorum son dönemde defansif olarak zayıf bir takıma karşı oynayacağız tek planları kontra atak olacaktır ona dikkat edersek maçı rahat kazanırız artık farklı bir galibiyet alma vakti geldi. Sargon Duran'ın da taç ve duran toplara etkisini göreceğimiz bir maç olacaktır.
Kayseri maçlarına ara ara bakıyorum kazandığı Antalyaspor ve Hatay maçları dahi 10'a yakın net gol pozisyonu verdi Trabzon maçında 7'ye yakın verdiler bence Icardi'nin hattrick dahi yapabileceği bir maç olabilir.Bir surpriz olmazsa, 2'den fazla gol atmamiz dusuk olasilik, su asamada.
Kayseri maçlarına ara ara bakıyorum kazandığı Antalyaspor ve Hatay maçları dahi 10'a yakın net gol pozisyonu verdi Trabzon maçında 7'ye yakın verdiler bence Icardi'nin hattrick dahi yapabileceği bir maç olabilir.
Tam maçı o kadar diyim kayseri defansı baya rezalet 2-3 kez karşı karşıya vururUmarim Icardi ile baslamayizGuven vermiyor bana, yaniltir umarim.
Gecen sezon mensah ve thiam baya zorlamisti. Nelsson Gs kariyerindeki en kotu performansiydi sanirim. Abdulkerim de hizli bir stoper degil yine zorlaniriz gibi gozukuyor