⚽ SL 22/23 H:10 | Kayserispor 2-1 Galatasaray | MS | 15 Ekim

niye böyle dehsete kapılmış gibi yazdın kardo 1m euro verilip alinan genc bi turk solbek iste, o oynasin yabanci sagbek oynamasin bence
Kazımcan ı hiç bilmediğim için renktaşım, Altay ın maçlarını hiç takip etmiyordum o yüzden iyi veya kötü diye yorum yapamam ama benim korktuğum şey adamın sol bek olduğundan bile emin değilim. Adamın kariyerinde 14 tane Süper Lig maçında sol bek olarak oynadığı

Hani antrenman performansı nasıldır diyorum son haftalarda kadroya bile alınmayan bir Kazımcan dan bahsediyoruz, hepimiz Kerem in bu kötü performansı yüzünden +1 yabancı oynatmak için en mantıklı hamle olarak Kazımcan ı sol bek düşünüyoruz da oyuncuyu hiç tanımadığım, olumlu bir referansı olmadığı için canımı sıkıyor

Dediğim gibi umarım oynar ve çok başarılı olur

Kazımcan ı hiç bilmediğim için renktaşım, Altay ın maçlarını hiç takip etmiyordum o yüzden iyi veya kötü diye yorum yapamam ama benim korktuğum şey adamın sol bek olduğundan bile emin değilim. Adamın kariyerinde 14 tane Süper Lig maçında sol bek olarak oynadığı

Hani antrenman performansı nasıldır diyorum son haftalarda kadroya bile alınmayan bir Kazımcan dan bahsediyoruz, hepimiz Kerem in bu kötü performansı yüzünden +1 yabancı oynatmak için en mantıklı hamle olarak Kazımcan ı sol bek düşünüyoruz da oyuncuyu hiç tanımadığım, olumlu bir referansı olmadığı için canımı sıkıyor

Dediğim gibi umarım oynar ve çok başarılı olur
Olsun rtas, pva pl gordu hollanda gordu de ne oldu sirf buna tav olup oyundan olduk. Normalde hucumcuydu zati kazim;D
biraz da juankazim oynasin sonucta oynamadan gelisemez kimse kadromuz kaliteli isimlerden olusuyor 1 kazimi da kaldirsin dunya yildizlarimiz yani. destekleyelim hemen linc etmeyelim mesela dubois bi sey yapmadigi halde övülüyor yeni ve yabanci diye turkun turkten baska dostu yoktur destekleyelim

Mertens forvet oynamasa, kazanamayiz.

Aslında kazanacaktık ama çıkacak kadro beni korkutuyor

Haydi Icardi artık hazır olduğunu kabul ediyoruz gerekeni yap.

Emre Taşdemir i hiç izlemedik bu sene. Kimsenin bahsettiği de yok. Çok mu kötü acaba idmanlarda.

Kayseri sağda Onur Bulut Ramazan'la 2 bek gibi oynuyor. Kazım inş. fazla zıçmaz

IMG_20221014_183419.webp

Mata mertens ikilisi oynicaksa orta saha toreyra misyö olmali

Geri
Üst Alt