⚽ SL 22/23 H:10 | Kayserispor 2-1 Galatasaray | MS | 15 Ekim

Süpriz beklemiyorum. Nerede biraktiysak öyle devam. Sıkıcı futbol, kreatiflik yok, gol atamiyoruz ne oynadimiz belli degil. Insallah yaniltirlar beni.

Mevzu keremin kötü veya iyi oynaması değil,yunus takım için oynamayı deniyorken kerem sadece ve sadece kendisi için oynuyor

Ligin ilk devresi 10 mac sonra bitecek. BJK, Basaksehir ve FB maclari disinda fire verme sansimiz yok. Iceride BJK'yi yenip diger ikisinden deplasmanda minimum 1 puan hedef olmali ayrica.

images - 2022-07-11T002650.701.webp

Yine aynı telaşlı telaşlı ne yaptığını bilmez oyunu oynarsak işimiz yaş
Şampiyon olacaksak buraları gire vermeden rahat rahat geçmemiz lazım
Ama düşüncem kadro değişikliği yarayacak ve beklenen patlamayı yapacağız bu maç

Mevzu keremin kötü veya iyi oynaması değil,yunus takım için oynamayı deniyorken kerem sadece ve sadece kendisi için oynuyor
Çokça eleştiren biri olarak, Kerem' in takımı düşünmediği vs yorumlarına pek katılmıyorum; oyun tarzı öyle (Kenara yakın konuşlanmış 2. forvet) ki o sayede ligde kaldık hatta!..Kendisini izleyen ciddi Avrupa kulüpleri de bu sebeple teklif getirmediler zaten; karar yetisini ve son hamle tercihlerindeki defoları filan gördüler haliyle...

Yunus ise fiziksel yetersizliğinin sıkıntılarını yaşıyor; sağ içte topu alıp ceza sahası ön çizgisine yöneleceğini, şut yahut ara pası fırsatı kollayacağının cümle-alem gibi rakip takım oyuncuları da farkında doğal olarak...

Transfer sezonunda, yerli rotasyonunu, bu ikisini ''Elde var 2'' olarak görüp planlayanlar büyük hata etmiştir. Abdülkerim ve Kazımcan transferlerinin yetmeyeceği net belliydi...

Çokça eleştiren biri olarak, Kerem' in takımı düşünmediği vs yorumlarına pek katılmıyorum; oyun tarzı öyle (Kenara yakın konuşlanmış 2. forvet) ki o sayede ligde kaldık hatta!..Kendisini izleyen ciddi Avrupa kulüpleri de bu sebeple teklif getirmediler zaten; karar yetisini ve son hamle tercihlerindeki defoları filan gördüler haliyle...

Yunus ise fiziksel yetersizliğinin sıkıntılarını yaşıyor; sağ içte topu alıp ceza sahası ön çizgisine yöneleceğini, şut yahut ara pası fırsatı kollayacağının cümle-alem gibi rakip takım oyuncuları da farkında doğal olarak...

Transfer sezonunda, yerli rotasyonunu, bu ikisini ''Elde var 2'' olarak görüp planlayanlar büyük hata etmiştir. Abdülkerim ve Kazımcan transferlerinin yetmeyeceği net belliydi...

Daha tek transfer bile yapılmadan söylemiştim
İyi bir takım kurulursa ilk yetersiz ve göze batacak isim Kerem olur, ona göre transfer yapılmalı diye
Diğerleri sorumluluk almıyorken bunu yapan oyuncu sivrilir, ortasaha o kadar kötüyken hataları göze batmaz, hatta bunda top kayıplarının da payı olduğu, defalarca bitirilemeyen atağın dönüp ortasahaya ekstra yük bindirdiği farkedilmez
Topsuz oyunu öğrenir, takım için oynar, top kayıplarını bitirirse yıldız olur, yoksa 2-3 sene sonra bir yerlere kiralanır bence

gayet iyi 11, barış falan olmaz yunusun yerine

Ooooooooo kafamız çok güzel !
Asmalı Tünel Peraaaa
Beyoğlu aşık sana …
Cimbom’um anlasana….

Geri
Üst Alt