Can Karabacak
Ulubatlı Souness
- 2 Ağustos 2018
- 33.103
- 21.222
- 1.568
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
malesef benim de tahminim o yönde. Gönül ister ki 3-4 farkla kazanalım ama sanmamSüpriz beklemiyorum. Nerede biraktiysak öyle devam. Sıkıcı futbol, kreatiflik yok, gol atamiyoruz ne oynadimiz belli degil. Insallah yaniltirlar beni.
Çokça eleştiren biri olarak, Kerem' in takımı düşünmediği vs yorumlarına pek katılmıyorum; oyun tarzı öyle (Kenara yakın konuşlanmış 2. forvet) ki o sayede ligde kaldık hatta!..Kendisini izleyen ciddi Avrupa kulüpleri de bu sebeple teklif getirmediler zaten; karar yetisini ve son hamle tercihlerindeki defoları filan gördüler haliyle...Mevzu keremin kötü veya iyi oynaması değil,yunus takım için oynamayı deniyorken kerem sadece ve sadece kendisi için oynuyor
fikrim net o kadar klas topçu aldıksanki bana city deplasmanı oynayın lan
Çokça eleştiren biri olarak, Kerem' in takımı düşünmediği vs yorumlarına pek katılmıyorum; oyun tarzı öyle (Kenara yakın konuşlanmış 2. forvet) ki o sayede ligde kaldık hatta!..Kendisini izleyen ciddi Avrupa kulüpleri de bu sebeple teklif getirmediler zaten; karar yetisini ve son hamle tercihlerindeki defoları filan gördüler haliyle...
Yunus ise fiziksel yetersizliğinin sıkıntılarını yaşıyor; sağ içte topu alıp ceza sahası ön çizgisine yöneleceğini, şut yahut ara pası fırsatı kollayacağının cümle-alem gibi rakip takım oyuncuları da farkında doğal olarak...
Transfer sezonunda, yerli rotasyonunu, bu ikisini ''Elde var 2'' olarak görüp planlayanlar büyük hata etmiştir. Abdülkerim ve Kazımcan transferlerinin yetmeyeceği net belliydi...
ikinci yari girmeli diye dusunuyorumBence baris oynasin. Mata oynuyorsa defans arkasina kosacak adam lazim
Bence herkes fitken oynamaliikinci yari girmeli diye dusunuyorum