⚽ SL 22/23 H:10 | Kayserispor 2-1 Galatasaray | MS | 15 Ekim

Mata bi iyi oynadı diye her hafta 11 de görürüz artık... birsey de yaptığı yok.. öbürü desen karı kız peşinde.. mertens yürüyor..

:) eyw renktaş, kusura bakma

yok beni geçen hafta fener maçında fb' li yaptılar da, ona sinirliyim

hatta benimle adaş, sen adını diyen bir arkadaş vardı, onu bekliyorum, kendisi yok ya da adını değiştirdi
Sen adini daha degismedin mi?Tiras etme macini izleeeee benimde hasabimi bozma erkek zaten sinirliyim.Kotu sonuc olunca hemen ortaya cikiyonuz.

Gelsin işte Terim. Transferleri bırakmayın yeter. Bu takımı anca o idare eder

Gol atmayı geçtim şut atmıyor takım böyle mi çalıştırır hiç kimse kusura bakmasın en ağır şekilde eleştiriyi hak ediyor teknik heyet

Arkadaşlar şunu kabul etmek gerekir ki, Okan hoca bu takımı maçlara net bir şekilde hazırlayamıyor. 10. Hafta oldu halen bir oyun ve 11 düzeni oturtmuş değil, bu oyuncuların bu oyunu oynaması kabul edilemez

Ligin en kötü ilk yarısını oynadık.İyi kötü bir düzenimiz vardı çomak sokmasak iyiymiş,mertens solda olmaz demiştik,oliviera top kaybetse bile şans yaratıyordu,mitsö en az o kadar top kaybetti ve etkisi yok hucumda pek.

Yani bugün Kayseri karşısında ligde ki diğer takımlardan biri olsaydı buna son sıradaki Ümraniye'de dahil iddia ediyorum bizim kadar kötü oynamazdı, bizim kadar pozisyon vermezdi. Bu hoca 2 haftadır bu maça bu şekilde mi hazırlandı? Ayıptır elinde bu kadar iyi oyuncular varken oynattığın şu oyuna bak.

İlk golde faul olmalı, 2. Gol de 100 kere vursa 1 inde öyle gider yapacak birşey yok. Şu takıma hakeme toplu itiraz antrenmanı yaptırın kardeşim bu nedir ezilip duruyoruz. 4 büyüklerden biz hariç ilk golü iptal edilmeyen takım olmazdı. Ruhunuz nerde anlamıyorum bu adamları. Ayrıca midsjö ; o kadar destekledik seni çöp gibi oynadın. Oyuncuların standardı yok malesef. Kadro kağıt üzerinde iyiydi gayet.

Oyuncular bu kadar izin yapiyor,sahada bu kadar relaxsa,disiplin yok demektir.yarin birgun derbi oynayacagiz.bu adam nasil hazirlayacak takimi acaba? Mata sonradan oyuna girmeliydi bu donemde.fiziksel olarak iyi degil herif.bastan aşağı yanlis kadro

Takim sahada sarhos gibi. Okan Buruk bugun cok elesyirilecek. Bukadar daginik olamaz bir takim. Bir suru bosluk var kullanamiyoruz

Geri
Üst Alt