⚽ SL 22/23 H:10 | Kayserispor 2-1 Galatasaray | MS | 15 Ekim

Raşitsa nasıldı? Kaç dk oynadı Adana maçında?

Bu kadar yerli kitliginda, Kerem ve Yunus'u kazanmamız gerekiyor diye düşünüyorum.

Birilerine depde 3,4 gollu bir galibiyetle patlamamız lazım

Tüm sezonu deplasmanda oynatacaklar galiba alayını üst üste koymamız lazım sol beki yerli yapalım artık mata Yusuf mertes hepsi oynasın kerem merem görmek istemiyorum artık. Barış da oynayabilir kerem e artık dur demek lazım.

Bu fiksturun 2.yarisi da var ama, ligin 2.yarisinda evimizde oynamak cok onemli cogu maci

Yunus Kerem yine 11 başlayacak değil mi. Kazanırsak devam mı.

bu deplasmanda fena olmayan skorlar aldık geçen sene hariç

geçen sene de ortada takım yoktu zaten

Muslera
Boey Nelsson Abdülkerim Dubois
Torreira Oliveira
Yunus Mata Kerem
Mertens

Tiki taka Saray, Zaten forvetlerimiz hazır değil ve forvete pozisyon hazırlamakta zorlanıyoruz orada Mertens'i kullanıp bu şekilde bir düzen düşünülebilir.

Son düzenleme:
Show yapacagimiz mac. En az 2 fark yapariz. Rahatim. Burdan sonra da fikstur lehimize dönuyor. Vura vura gideriz

Fikstrümüz sadece zorlu rakipler ile oynadığımız veya sürekli deplasmanda oynadığımız için değil kendi evinde çok formda olan rakipler ile üst üste deplasmanda oynadığımız için zorlu

Adana Demir bu sene kendi evinde ilk defa puan kaybetti bizim karşımızda, bir sonraki maç Kayserispor ile oynuyoruz onlar da evinde oynadıkları her maçı kazanıyordu ta ki hakemler destekli Trabzon maçına kadar. Hakemler son 15 dakika maçın kazanan tarafını belirlediler açıkçası

Bizim maça gelecek olursak zaten bu sene de hakemlerden çektiğimiz belli, bir de hakemler tarafından yara almış Kayserispor tarafına bizim maçta ekstra bir destek gelebilir eyyam yapabilmek için

mata hazir degil demeyin artik bir zahmet adam 5 hafta süresi oldu hazir olmaya. 34 yas da o kadar da cok degil

Muslera
Boey Nelsson Bardakçı Dubois
Torriera Oliviera
Mata
Yunus Mertens Kerem​

Kayseri deplasmani ha?
Icardinin baldırı şimdiden attı diyebiliriz

Geri
Üst Alt