- 26 Eylül 2012
- 118.760
- 66.987
- 4.818
3 forvet var ama hiç biri ilk 11 için yeterli değil. Biri var ki herif futbol hariç her şeyle uğraşıyor.3 tane forvet varken mertens'i tek forvete koymayalim
Bence de Mertens en ileri uçta oynamalı.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
3 forvet var ama hiç biri ilk 11 için yeterli değil. Biri var ki herif futbol hariç her şeyle uğraşıyor.3 tane forvet varken mertens'i tek forvete koymayalim
Neydi begenmedigin yaptigim kadrodateşekkür
Neydi begenmedigin yaptigim kadroda
Hucumdaki dizilisi atmistim basta ama sonradan karismasin diye 433 dizdim.343
berkan defansdaydi
sascha sag acikdi baktigimda
abdulkerim pas kisa kaldi gavranovic araya girdi suuut ve…Hucumdaki dizilisi atmistim basta ama sonradan karismasin diye 433 dizdim.
Twde goruldu atip burada yazman... biz umuttan 1 gunde nefret etmedikZayif anadolu maclarinda
Musleraokan olmali.
Hucumdaki dizilisi atmistim basta ama sonradan karismasin diye 433 dizdim.
Kerem yerine Emre Taşdemir oynasın, Barış ta Yunus yerine denenebilirhoca yine aynı kadroyla cıkarsa homurdanmalar başlar artık ki umarım öyle bir sacmalık yapmaz
keremin kulübeyi görmesi lazım sol bekide türk yapması lazım
bunları görmek icinde klopp olmaya gerek yok artık
Evet 5 tane kanat var. 2 tanesi sıfır katkı veriyor diğerlerini daha göremedik bile. Ha sen Kerem ve Yunus'tan memnunsan oyna devam.takımda 5 tane kanat varken 4-3-1-2li kadrolar yapmasak ii olur
SilelimRashica Seferovic Yusuf
Berkan Torreira Midtsjo
Baris Abdulkerim Nelsson Boey
Muslera
Senin var, onun yok. Doğru mu anlıyorum.Şu kanatlara neymar ve griezman olmadıkları anlatılmalı.
Ve okan şu aptalca sistemini bırakmalı.
Kardeşim oyunu sürekli boey var diye sağdan oynamak zorunda değiliz soldan tek topla adamları pozisyona sokmayı dene bunu maçta en az 10 kere yapabilme şansına sahipken yapmıyoruz.
Elindeki adamların yetenekleri hakkında net fikri yok.
Doğru anlıyorsun saati yalnızca 2bin dolara 20 yillik bu tecrübeyi aktarmamı istersen banka bilgilerini gönderirimSenin var, onun yok. Doğru mu anlıyorum.
Senin var, onun yok. Doğru mu anlıyorum.