⚽ SL 22/23 H:10 | Kayserispor 2-1 Galatasaray | MS | 15 Ekim

Btw Kayseri diyip geçmeyelim, transfer yapamadığı için geçen seneden beraber oynama alışkanlığı olan oyuncular ile devam eden, kendi evinde bayağı iyi oynayan, bireysel oyuncu kalitesi bir Anadolu takımı için hiç de fena olmayan (Cardozo, Gavranovic, Mensah vb), aleyhimize yapılacak hakem hatalarını da hesaba katarsak, bayağı zor bir maç bizi bekliyor.

Bu virajı kayıpsız dönersek, önümüz bayağı açılacak. Hadi bee.

yılda bir maç oynuyoruz

bence yine klasik 11 cikacak st degisir belki icardi. risk istemez solda SANKİ pva hazir tur kendini

bence yine klasik 11 cikacak st degisir belki icardi. risk istemez solda SANKİ pva hazir tur kendini
Hücumdaki kabızlığı çözmesi gerekiyor ama. 8 hafta oldu, en yüksek puanlı takımlardan en az gol atan takimiz. Hoca da bununla ilgili konuştu ADS maçı sonrası.

Normalde klasik onbir çıkarır haklısın ama bence bu maç radikal bir dokunuş yapacak gibi.

Hücumdaki kabızlığı çözmesi gerekiyor ama. 8 hafta oldu, en yüksek puanlı takımlardan en az gol atan takimiz. Hoca da bununla ilgili konuştu ADS maçı sonrası.

Normalde klasik onbir çıkarır haklısın ama bence bu maç radikal bir dokunuş yapacak gibi.
tiam ve emrah ters topcular valla bilmiyom yapar mi diye, biz yine 1 farkla falan kazanalim da xgci rcs tayfa o hücum işini halleder iyiyiz diye

İlk onbir:

Muslera
Boey Nelsson Bardakçı Kazımcan
Torriera Midtsjø
Oliviera
Yunus Seferovic Mertens
50-60 dakikalar subs:
Oliviera-Mata
Seferovic-Kerem
Kazimcan-Dubois

Devam eden onbir:

Muslera
Boey Nelsson Bardakçı Dubois
Torriera Midtsjø
Mata
Yunus Mertens Kerem
Son 10-15 dk subs:
Mertens-Gomis
Yunus-BAY

Maçı bitiren onbir:

Muslera
Boey Nelsson Bardakçı Dubois
Torriera Midtsjø
Mata
BAY Gomis Kerem​

@Uğur İz
Kabul ama Icardi sorun çıkarır. Onu da sıkıştırmak lazım değişikliklere veya o başlar Seferovic girer.

Kabul ama Icardi sorun çıkarır. Onu da sıkıştırmak lazım değişikliklere veya o başlar Seferovic girer.
Yazdığım bu maç için. Uzun vadede İcardi (vereceği performansa göre) o denklemdeki Seferovic'in yerini alır.

Ancak cacık gibi oynayıp sürekli özel hayat problemi ile gündeme gelmeye devam ederse kendisini paket etme taraftarıyım.

Yazdığım bu maç için. Uzun vadede İcardi (vereceği performansa göre) o denklemdeki Seferovic'in yerini alır.

Ancak cacık gibi oynayıp sürekli özel hayat problemi ile gündeme gelmeye devam ederse kendisini paket etme taraftarıyım.
Bu maç için de sıkıntı çıkarabilir.

Okan hocanın ne yapıp edip keremi 11den kesmesi gerekiyor keremi sonradan oyuna almalıyız

Bu maç için de sıkıntı çıkarabilir.
Soyunma odasındaki atmosferi ve oyuncunun psikolojik durumunu bilmiyoruz tabiki ama, ben Okan hocanın yerinde olsam, hem yeni bir sakatlıktan çıkmış olması sebebiyle hem de iyi bir başlangıç yapmasi ihtimalinin daha yüksek olacağı, görece daha basit bir iç saha maçında ilk onbir başlaması hususunda görüş bildirir, takımın as forvetinin kendisinin olduğunu ama bir maç daha sabretmesi gerektiğini ifade ederdim İcardi'ye.

Kendisi de, bu şekilde yaklaşılınca ikna olur ve sorun çıkarmadı bence yaw. Tabi oyuncunun soyunma odası ruh halini bilmiyoruz dediğim gibi.

Aşırı derecede GS yetmezligi yaşıyorum btw insan bir hazırlık maçı ayarlardi, İstanbulspor maçı ne güzeldi mesela :/ bizim dışımızda tüm takımların maçı olduğu için takım bulunamadı zaar :/

Soyunma odasındaki atmosferi ve oyuncunun psikolojik durumunu bilmiyoruz tabiki ama, ben Okan hocanın yerinde olsam, hem yeni bir sakatlıktan çıkmış olması sebebiyle hem de iyi bir başlangıç yapmasi ihtimalinin daha yüksek olacağı, görece daha basit bir iç saha maçında ilk onbir başlaması hususunda görüş bildirir, takımın as forvetinin kendisinin olduğunu ama bir maç daha sabretmesi gerektiğini ifade ederdim İcardi'ye.

Kendisi de, bu şekilde yaklaşılınca ikna olur ve sorun çıkarmadı bence yaw. Tabi oyuncunun soyunma odası ruh halini bilmiyoruz dediğim gibi.

Aşırı derecede GS yetmezligi yaşıyorum btw insan bir hazırlık maçı ayarlardi, İstanbulspor maçı ne güzeldi mesela :/ bizim dışımızda tüm takımların maçı olduğu için takım bulunamadı zaar :/
1665316756823.png

abuk subuk isler yapmadan koyun gelin

Eğer bu maçı kazanamazsak daha futbol takip etmem bu sezon

Şöyle 2-3 farklı net bir galibiyete ihtiyacımız var. Takımın oyunu gayet iyi ama bir türlü kolay maç kazanamıyoruz kıralım bunu artık.

Geri
Üst Alt