⚽ SL 22/23 H:10 | Kayserispor 2-1 Galatasaray | MS | 15 Ekim

Bu geçen haftalarda Yunus’un performansı da en az Kerem kadar kötüydü
Neden ikisini birden kesemiyor hoca diye düşünüyorum ister istemez

Bence Sergio Oliveira nın kesinlikle oynaması gerekiyor, takım içinde çok önemli bir adam. Hele ki Çağadaş Atan geride kontra için bekleyeceğini düşürsek o kapalı alanları açma konusunda 1 numaralı oyuncumuz olacaktır

Yunusu izle bir maç öyle konuş. Galatasarayın Topçusu değil kerem kötü yunus dahada kötü
Yunus son maç kötüydü ama Kerem'le kıyas kabul etmez. Yunus ilk maç en iyi topçumuzdu zamanla takıma ve Okan hocanın hücuma dair fikirlerine ayak uydurmak suretiyle geriye gitti özellikle adının sürekli Kerem'le anılması işi buralara getirdi. Keremsizlik özlemi çekiyor şu anda. Bu çocuğun kaderini Kerem'inkine bağlamamalıyız sezon gider o durumda.

Bence biri kesikcekse o yunus olmalı.Siz ne görüyorsunuz onda bilmiyorum ama asla Galatasarayın topçusu değil.Hicbir katkısı yok ki arkasında boey gibi bir sağ bek varken
Biz ne mi görüyoruz söyleyeyim.

Arda'dan sonra altyapımızdan çıkan açık ara en yetenekli çocuğu görüyoruz. Yepyeni kurulmuş bir takımın içinde ilk sezonunda verdiği iyi sinyalleri görüyoruz. Karar mekanizması daha tam oturmamış ama gelecek vaat eden yerli ve altyapı malı bir futbolcu görüyoruz. Boey ile iyi kötü uyumu olan bir oyuncu görüyoruz, sen bu konuda hiç bir katkısı olmadığını düşünsen bile. Asistleri yenmiş ve özellikle gole çokça yaklaşmış bir genç görüyoruz. Elbet bir gün sizin gibi düşünenleri mat edecektir biraz sabır gösterebilseniz keşke. Ama nerede...

Oooo hakem Arda Kardeşler, yan hakem Alex Taşçıoğlu. Hayırlı işler. Doğranmaya hazır olun.

kayseri de bir GS düşmanı it köpek sevindirmekte üstümüze olmadığı için sevindiririz gibi

Bu geçen haftalarda Yunus’un performansı da en az Kerem kadar kötüydü
Neden ikisini birden kesemiyor hoca diye düşünüyorum ister istemez
Kerem'in skora katki şansı Yunus'a gore daha fazla ama takim oyununu bozuyor. Yunus'un ne skora nede oyuna bir katkisi var ama takim oyununu Kerem kadar bozmuyor. Yani bencede ikiside kotu ama ben Kerem'in oynamasını tercih ederim.

Yunus 2 mactir kotu kerem 10 mactir

Tabi ki kerem kesilecek

Ki oyuncu profili olarak yunus cok daha fazla sey yapabiliyor

Midsjö ve Kerem oynamamalı
Midsö oynamamali mi

indir (13).webp

Geri
Üst Alt