⚽ SL 22/23 H:10 | Kayserispor 2-1 Galatasaray | MS | 15 Ekim

hakeme laf edelim ama bu macı collina yönetse bile skor aynı olurdu bu da gerçek

Transferlerin yetersiz ve plansız olduğu gerçeği ile lig ilerledikçe daha çok yüzleşeceğiz.

Mertens i nereye koyacağımızı tartışıyoruz
Sol bek e kimi oynatacağımızı tartışıyoruz
Kanatları tartışıyoruz
Forveti tartışıyoruz

Şampiyonluk kovalayan bir takımda bu kadar pozisyon için net isimleri kadroya yazamıyorsak, kadro doğru planlanmamış demektir, transferler hatalıdır.

yunus ve mertensi sahada tutmak futbola ihanettir .Bakalım çıkaracak mı 0 gol 0 asist her maç ortalama 10 top kaybeden hızlı hücum fırsatlarında topu sağa doğru sürerek rakibe defansif pozisyon alma şansı tanıyan Yunusu

Terim gider bebe takimi kurar nerde capsiz rumen alir okan geir tum moruklari takima doldurur takim kosamaz ortasi yokki bunlarin

Bjk-trabzon berabere,ankaragucu galibiyet,konya beraberlik alirsa bu yenilgi o kadar da kötü olmaz.haftanin avuntusu olur.adanademir bay gececek zaten

Bu maç sanırım ikinci yarıya aynı kadro ile çıkmaz. Eğer yine bu şekilde yaparsa vay halimize. Oliviyera net 11 de olmalı rasitsa bir kanatta net olmalı.

bana da oyle diyolar malesef gercekler dile getirilmiyor

ne yazık ki, bu taraftar profili olduğu sürece, günlük sonuçlarla konuşup, günlük şampiyonluklar yaşarız. rakiple ilgili en ufak objektif yorum yap, hemen o takımın taraftarı olursun vs vs

keşke bu insanlar bu takımın taraftarı bile olmasa ama 30 milyon içinden seçemiyorsun ne yazık ki çürük elmalarda mevcut.

Herkes formsuz olamaz, hoca takım yapamadı maalesef 10. Haftaya girerken bu kabul edilemez. Fenere bakiyorum Jesus daha iyi bir takim oyunu kurmuş. Ikiside yeni hoca ama aralarında bariz hoca farkı görülüyor takima etki konusunda.
Medya pişirmesi ile hoca getirmeyeceksin işte, Torrent takımın başındayken medyada röportajlar veriyordu gelmek istiyorum vs diye, oğlunu da ortaya koyarak geldi bir şekilde.

Okan hoca sana elveda dememiz şart gibi

Okan yavaş yavaş yola çık aniden.Kötü bile değilsin

Bu seneki en kötü oyunumuz şu ana kadar. Bu kadar ara verince takım da futboldan soğumuş.

Geri
Üst Alt