⚽ SL 22/23 H:10 | Kayserispor 2-1 Galatasaray | MS | 15 Ekim

Bu maç bişeyler oldu takıma bu kadar kötü takım değiliz puan durumuna bakarsanız anlaşılır kolay maçlarda yapmadık bugüne kadar kaybedersek dünyanın sonu olmayacak bana göre bu maçın anlattığı hiç bir şey yok.

işe gitmeden bir maç izleyeyim dedim ee bu geçen sezonki aynı futbol. 2.golden sonra kalktım maçın başından.

Uzun zamandir ortaya karakter koyarak gosterisli bir geri donus yapmamistik. Bu guzel bir firsat, olmazsa da hayirli maglubiyet olur. Soyunma odasinda tansiyonun artmasi lazim, Mico ve Mata’nin cikip Mertens’in ortaya gecmesi lazim. Oli ve Rashica’nin girmesi lazim. Kerem de girmeli tabi.

Guzel bir firsat, su topu oynayin ve geri donun!

Okan hocam günden güne futboldan uzaklaştırıyor futbolcularımızı pehh, topa vurmaktan aciz duruma geldiler iyice. bileti kesilmeli bu maç sonunda

okan hoca dogru 11 sürmüyor,okan hocanin oyun plani yok.okan hoca oyuncu değişikligi yapamiyor,okan hoca oyunu okuyamiyor.okanin kasimi zor gorecegi belliydi.cocugu iyilesmeden gelmemeliydi

Evet büyük hata yapıyor. ben olsam kanat oyuncusu bile koymam. Kanat oynattığı adamlar da kanat gibi oynamıyor zaten. Orta sahay yığılmış bir takım var ama ne hikmetse ortada boşluk veriyoruz sürekli.
Orta saha devamlı birbirini bozuyor bugün. Çıkarken verilen paslar hep hatalı. Bu da maalesef hocanın tercih ve diziliş hatası bence.

Maç dönmez fakat beraberliği bile yakalasak 1 puan bile çok iyi olur moral adina

Şu maça kadar hiçbir maçta fizik olarak ezilmemiştik rakiplere. Maalesef 15 günlük arayı berbat geçirmişim biz. Taktik anlayışı geçiyorum bakın fizik yok takımda koşamıyor mücadele edemiyor takım aynı Fatih Terim takımlarına benzemiş takım.

boeyde orda yapılabilecek 4 şeyden en rezilini seçti 1 yerden sert orta yapabilirdi 2 şut atabilidi 3 hatta topu sürebilirdi 4 havadan orta yapması 0 olduğu halde orta yaptı kısacık mesafeden .Orta yapmayı bilmeyen sağ bek olmaz
En kötü maçını oynuyor.

Adana şu kayseriden en az 3 gömlek daha iyi takım ve biz o maçta çok iyi oynadık fakat bugün reziliz bunun bahaneside aciklamasida olamaz
O iş öyle olmuyor adana arkada bekleyip kontra yapan takım kayseri köpek gibi önde basan takım takımın kalitesi ayrı birşey oyuncu özellikleri oyun planı farklı birşey çağdaş iyi hoca önde basarım topu kaparım onlar önde basarsa 35 36 yaşında adamlarla geçer arkaya sızarım dedi başardı kayseri takımı çok tempolu adana takımı tempolu değil fark burda

Geri
Üst Alt