⚽ SL 22/23 H:10 | Kayserispor 2-1 Galatasaray | MS | 15 Ekim

1.59 x 0.69 xG gibi bir maç oynama hakkı yok bu kadronun Okan’a yazar maalesef

ikinci yarıyi izleyip de sinirlerimi daha da cok bozmadim. bu ne boktan bi oyun lan?

Mata hamlesi orta sahayı rakibe teslim etti. Kesinlikle ilk 11 oynamamalı, fizik olarak bitmiş emekli bir topçu

Sağdan soldan rastgele orta yapıyoruz. Tüm oyun planı bu. İçeride şeyinin keyfine dolanan bir attention whore ve bir kaç tane hobbit var. Bu ne lan. Böyle saçma hocalık mı olur.

Kulüp olarak herşeyimizle pasifiz...
Başkandan malzemeciye kadar...
İmkan yok başarılı olmamızın...
En fazla şu ismi aklıma gelmeyen 3. Kupaya gideriz

Kötü oynadık. Hakemin de skora etki eden kararları vardı. VAR hala bize çalışmıyor.

Takıma MT arası ve Ekim ayı genelde yaramıyor zaten. Bu oyun tarzıyla şampiyonluk zor. Tam takımın oturacağı hafta böyle değişiklikler yapılmamalıydı. İşleyen demiri sıfırdan kurmuş gibi oldu çünkü. Bunu yavaşça yapmalıydı en azından. Umarım bu mağlubiyet hayırlı olanlardandır. Hatalarımızı, yanlışlarımızı görmek açısından. Aksiyse de bu seneye de eksiyi atarım kendi adıma..

Keremi oyuna alması bile saçmalıktı

SM-A307FN cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Mağlubiyet olabilir lig uzun maraton sonuç olarak. Ancak ben mağlubiyetten ziyade bu oyuna üzüldüm. Bu kalitesiz ligde bu kadar kaliteli futbolcuya sahipken böyle bir oyun oynamaya hakkı yok Galatasaray'ın. Bu oyunun sorumlusu hocadır başka kimse değil. Sezon başından beri iyi futbol vardı bugün bu kadar kötü oynamamız beni çok şaşırttı. Önümüzde Alanya ve Karagümrük maçları var bu iki maçta 6 puan şart oldu.

Erden Timur atıp tutuyordu çıksın bakalım bu maçtan sonra hakemler hakkında iki kelime etsin Kayseri'nin ilk golünden önceki Boey'e yapılan faulü, bizim verilmeyen penaltımızı, barış Alper'in ilk attığı nizami golü iptal edişini herşeyi gözlerine soksun TFF'nin bakalım

Redmi Note 7 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

bu gözler meloyu ariyor torreira ne defansi iyi nede paslari

Aciklamasi izahi yok bu kadar kotu takima 3 puan kaybetmenin, sampiyonluk yolunda cok buyuk yara aldik

Aciklamasi olmayan iki karar da hakemden, herkes biliyor ki yedigimiz ilk golde her takima faul calinirdi - bize asla ama asla calinmaz

Attigimiz golde kapali kola carpan top butun takimlara gol sayilirdi - bize gelince VARda izlenmez bile

Yaziklar olsun
Macin özeti bu, kötu oynamis olabiriz ama hakem sonuca dogrudan etki etti. Diyelim el var barisin pozisyonunda ozaman vara neden cagrilmiyo. Bunlar olduktan sonra futbolu hic konusmaya gerek bile yok.

Hayır takımın en iyisi Boey bile berbat bir maç çıkarttı bunu nasıl başardık çok merak ediyorum

Ulan Sansta yok yaw top barisin eline degil beline carpsa gol olacak.Rakipler bu sene fazla puan kaybetmiyor bizde boyle kolay puanlar kaybetmemeliyiz umarim bu son olur.

Geri
Üst Alt