⚽ SL 22/23 H:10 | Kayserispor 2-1 Galatasaray | MS | 15 Ekim

Önce okan sonra futbolcular sonra o arda denen gevşekte suç. Bu takım 4 senedir bu sezonda 9 haftadır futbol falan oynamıyor oynatacak hocada yok!

Bu mactan cikanlar:

Mata hikaye
2 on libero isi hikaye, Torreira bu formuyla Midstjoye bile kaptirabilir formayi
Oliviera’dan vazgecilmesi zor
Mertens 10, Baris ve Raşit kanat oynar
Forvet halen muamma

Muslera

Boey Nelsson Abdülkerim Kazimcan

Midstjö

Barış Oliviera Mertens Raşit

İcardi/Seferovic

Denenebilir

Surekli ustune koyuyoruz derken 2 mactir geriye gidiyoruz, ustelik bu 2 haftalik bir aramiz varken oluyor. Okan Hoca istim ustunde artik, ya herro ya merro.

geçen maçtaki 11 çıksa bu maçta yenilmezdik. mata ve icardi tercihi yanlıştı. hatta mertens, yerine de oliveira olmalıydı. inşallah bu maçtan ders çıkarır okan hoca. isme değil performansa göre formayı vermeli. bu icardi ligte kafaya oynayan hiç bir takımda ilk 11 başlayamaz

SM-N950F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

İlk yarıdan sonra kapattım maçı ayıptır yaziktir gecen seneki takimdan ne farkı var bu takımın.
Okan hoca ile olmayacak gibi

Okan teoride iyi gelen 11 i sürdü sahaya sonu fiyasko oldu.Furbol fm değilmiş Okan hoca antrenmanda bakacaktın maçta değil.Son dakikada bastırmaya bakmayın 4 0 da bitebilirdi.Rezil oğlu Rezil futbol vardı sahada.Tek iyi tarafı tüm çıkardığı oyuncular rezil oynadı.Tek tek seçip çıkardı ki son toreira yı çıkardınız dahil rezildi mertens Yunus mata toreira hepsi kötüydü.Maçsız Aralık çok olunca oyuncuların hepsi dağılıyor beklediler dinlendiler olayı yalan.Hakemi atlamamak lazım ilk gol faul vardı verdi bizim golde adam elini kolunu görmüyor el verilmezdi salak bay var incelemesi sırasında kokunu gösterip sırıta sırıta golü iptal ettirdi ceviz beyinli.Tam kalın kafa.Neyse iyi bi takıma karşı oynadık ama 12 hafta geçti ideal 11 kim kimse bilmiyor sonumuz hayırlısı

O golü iptal etmeseler mac dönerdi. Komedi ya, madem el var neden vara cagrmiyorlar birde 10 saniye önce adam ayini pozisyonda topu kesiyor ozaman oda penalti. Yok ya bu hakemler kesilmeden mac bakilmaz bu ligde, yabanci Hakem gelmeli. 40 senedir mac izliyorum bukadar adaletsiz lig görmedim.

Son düzenleme:
Galatasaray iflah olmaz

Her sene 15 20 transfer yapan takimdan takim olmaz

Kimsenin begenmedigi mensah bugun fark yaratti oyle bir oyuncumuz bile yok onca transfere rağmen

Takim da uyum yok.Oyuncular ne oynadigina hala emin degiller forvetlerimiz duraganlar ve hepsi ayni tarz oyuncular bu sekilde golcu secimi yapmak sadece plansizlikla aciklanir

Her mac farkli kadro cikarilmaz cl donusundeyiz de oyuncular yorgun dustu sanirsin

Deplasmana midso koyalim icerde oliveira koyalim sol bek bir o olsun bir bu olsun mertens bir orta da bir solda

Yok oyle dava

Galatasaray bu sene anca 4. Olur

Ne korner atabiliyoruz, ne tac kullanabiliyoruz, ne orta yapabiliyoruz, ne kaleden hava topu atabiliyoruz, ne kafayi kullanabiliyoruz. Bunlari yapamiyorsak biraksinlar futbolu, burdaki bizler oynayalim. Bilmen kac kere ceza sahasina top geliyor ben olsam net atarim veya attiririm. Yok böyle bisey. 2 hafta neyi beklediysek.

Ne kadar kötü oynarsak oynadık yediğimiz ilk gol faul, attığımız ilk golde de el yok. Kötü oynamak bizim kendi sorunumuz ama hakemler net bize karşı çalışıyor. Hakem ilk golü vermese belki maç buralara gelmezdi.

Önce hoca bulun kardeşim şu takıma. Yıllardır kötü hocalar yüzünden saçma sapan bir oyun izliyoruz, saçma sapan transferler yapıyoruz. Hemen doğru düzgün bir hocayı ikna edin getirin

çakma sol bek abibas kazımcanı yazan futboldan anlamıyordur.

Geri
Üst Alt