SL 22/23 H:11 | Fenerbahçe 1-0 Başakşehir | MS | 22 Ekim

Fenerin baskısını kıracak bir takım yok bence ligde kolay kolay Jesusun kafasına ligin kodları default verilmiş gibi.
adam hep böyleydi diye biliyorum,asıl sorun diğer takımlardan bunu çözemeyen yöneticiler olması da diyebiliriz ben olsam önde yüksek pres yaptıran bunun uzmanı olmuş hoca transfer ederim bu ligin bugu bu yani

futboldan bi haber 50 bin kişi doluşmuş
kurallardan haberleri yok, off side artık illa kendi yarı alanından kullanılmak zorunda degil pasif alan muhabbetinden, topcunun bulustugu yerden de kullaniliyor artık
fbli topcular bile hakemin etrafini sardi kafayi yer insan
Ve bu futbolcular bu işten milyonlar kazanıyor. Hepsini her sezon teste sokup, geçemeyenin lisansını iptal edeceksin.

Fenerin yıllardır iyi yaptığı tek şey var o da duran toplar ama jesusla alakası yok heriflerin genlerinde var duran topa vurmayı biliyorlar
Bizde ise duran top olunca eyvah kontrayi yedik oluyor

Erden timur bi aciklama yapti adamlarin piskolojisi bozuldu ouahahahah aglayin ulan zirlayin."bizden korkun"

adam hep böyleydi diye biliyorum,asıl sorun diğer takımlardan bunu çözemeyen yöneticiler olması da diyebiliriz ben olsam önde yüksek pres yaptıran bunun uzmanı olmuş hoca transfer ederim bu ligin bugu bu yani
Bunu dünyada en iyi yapan hoca zaten bizdeydi (ft). Ancak ne yazıkki ihtiyarlık korkmasına ve bu futbol anlayışını bırakmasına sebep oldu

Ofsayt ha ordan ha burdan kullanılmış ne farkeder ki kurallara uygunmuş zaten . Herifler aleyhlerine karar verilmeye alışık değiller itiraz ettikleri şeye bak

Emre'nin sikeci damarı kabarmış biraz hücum oynatsa gol atacağını bildiği için sadece top çeviriyor hatta bence o yüzden muniri almaz oyuna

bizim pozisyonlarımız arasında 25-30 dk oluyor

fb 5 dakikada 2 pozisyona girebiliyor fark bu

Bu cik cik'ler dişli bir rakiple karşılaşınca ebelerinin hörekesini tersten göreceklerini net belli ettiler. JJ loser'lığından ödün vermeyecek gibi

Evet yine biraz eli ayağı düzgün bir rakip gelince, bir b.k oynayamayan menerim. Hakemin sırtına binmiş, rakibi tekme tokat döverek BASKILI! oynuyorlar.

2. yarı atarlar bir tane, bir hafta daha Jesus'un sakızının heykelini konuşuruz.

Sonra yine 5 haftanın 3'ü Kadıköy,biri İstanbulspor deplasmanı.

Zuhajhaa

Ne oldu penaltıları vardı penaltısını mı vermediler şerefsizlerin yoksa alışagelmiş olmadık pozisyonlarda penaltı çalan ya da kırmızı veren hakem mi yok ona mı ağlıyorlar?
Maçı izlemediğim için soruyorum. Kabul mü ediyorlar yani bugüne bir düzen sayesinde geldiklerini.

Geri
Üst Alt