SL 22/23 H:11 | Fenerbahçe 1-0 Başakşehir | MS | 22 Ekim

Oyun olarak karı profesoruyle şampiyon oldukları sezon gibi oynuyorlar hatta ofsayt taktiği hariç tıpa tıp aynı bakalım sonu nasıl.olacak

Traore'nin şutu bize gelse 90'a giderdi, 2 hafta önce de son anda Ümraniye'yi yendiler evet oyunları baskılı ama bunda iç sahada oynamalarının etkisi büyük.Daha 11.haftadan fb gibi looser bi camiayı şampiyon ilan edenlere ne desem bilemedim

cekirge rahat kazanacagını sandıgı maclarda cuvallar yine.sezon basından beri sürekli fb maç baslıkalrında rekor yorum yapan arkadaşa da önerim biraz uzak dursun baslıklardan.

sadece 1 sene şampiyonluga oynamadık.fb,bjk,trabzon her kazandıgında aglayacaksınız baska foruma gidin

Yarın yendiğimiz taktirde 4. oluyoruz ve lider Fenerbahçe'nin sadece 3 puan gerisine geliyoruz biten birşey yok

Redmi Note 7 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Beni asıl tedirgin eden önümzdeki 4 maç çok zorlu ve okan buruk buradan farkı açtırmadan bizi çıkarak gibi kesinlikle durmuyor. Yani dünya kupası arasına yarıştan uzaklaşmış halde girme ihtimalimiz hayli yüksek tempo yükseltmezsek.

Traore'nin şutu bize gelse 90'a giderdi, 2 hafta önce de son anda Ümraniye'yi yendiler evet oyunları baskılı ama bunda iç sahada oynamalarının etkisi büyük.Daha 11.haftadan fb gibi looser bi camiayı şampiyon ilan edenlere ne desem bilemedim
bunlar küme düşen kayseri erciyese puan kaybettiklerini hatırlamaz

Ben çoğu kişinin fikrine katılmıyorum ,sikecileri şu haftaya kadar 1 2 maç harici iyi oynamadilar baskın rakibi ezen pozisyonlar bulan oyunları yok fakat birsekilde gol atıyorlar tek şutla 2 gol bile atıyorlar biz çoğu maçta onlardan oyun olarak iyidik fakat gol atma konusunda ise ligin en kötü takimiyiz

Bizim oynadığımız fikstürden geçseler şu an Jesus istifa diyorlardı Konya hariç gidip Anadolu da bir tane sağlam takımla yapmadılar biz Antalya'yla yaptık Adana Demirspor'la yaptık Kayseri'yle yaptık Trabzon'a gittik

Pereira'nın Porto'daki 2 sezonunun ikisinde de Jesus değil Pereira şampiyon oldu.
Jesus süper hoca değil tabi ama vitordan daha iyi bir hoca bence kariyer olarak da önde. Fatih hoca da sergene avcıya falan şampiyonluk kaptırdı ama ikisini terimle kıyaslayamayız tabiki.

Jesus süper hoca değil tabi ama vitordan daha iyi bir hoca bence kariyer olarak da önde. Fatih hoca da sergene avcıya falan şampiyonluk kaptırdı ama ikisini terimle kıyaslayamayız tabiki.

FB kariyerlerini kiyaslarsak su an Jesus daha iyi gibi. Vitor iyi topcular aldirdi ama malca taktikler ile bir suru sampiyonluk kaptirdi. Gerci henuz kiyaslama yapmak icin erken.

Ben de Jesus'un daha iyi olduğunu düşünüyorum ama öyle bir izlenim var ki. Jesus süper, Vitor rezil. Öyle bir şey olmadığını düşünüyorum. İsmail düzeltmişti zaten takımı. Jesus hazır takım aldı. Bizde Kerem, Pva ve Muslera dışında ilk 11 ve kulübe dahil herkes değişti.

jesus zaten iyi hoca.bunu hiç kimse değiştiremez.iyi olan bi hoca için sürekli iyi hoca diye vurgu yapmak neden,onu anlamadım.mevzu fb.ve aman aman bişey oynamadıkları gibi,zaafları da çok.mevcut kadrodaki valencia ve rossiden iyi faydalandılar.inanılmaz bi fikstür şansı,muthiş hakem desteği,rakip kaleciler ve rakip stoperler derken bugünlere geldiler.gecen haftada ,bu haftada gollerde kaleci damgası var.basaksehir ikinci yarı şampiyonluk hedefiyle,ankaragücü küme düşmemeye oynarsa babacan ve akkanları o zamanda görecegiz.

Ben de Jesus'un daha iyi olduğunu düşünüyorum ama öyle bir izlenim var ki. Jesus süper, Vitor rezil. Öyle bir şey olmadığını düşünüyorum. İsmail düzeltmişti zaten takımı. Jesus hazır takım aldı. Bizde Kerem, Pva ve Muslera dışında ilk 11 ve kulübe dahil herkes değişti.
Ama üst düzey bir hoca getirmememiz belli bi süre sonra bize pahalıya patlayacak gibi duruyor malesef. Fenerin ortalama topçuları bile verim veriyor ama bizde kaliteli isimler bile kayıp. Tamam yeni bir takımız ama birşeyler görmek için yeterli zaman geçti biz tam tersi geriye gidiyoruz. Kayseri maçı geleceğimiz adına endişe vericiydi bu birkaç hafta herşeyi belli eder

Ben çoğu kişinin fikrine katılmıyorum ,sikecileri şu haftaya kadar 1 2 maç harici iyi oynamadilar baskın rakibi ezen pozisyonlar bulan oyunları yok fakat birsekilde gol atıyorlar tek şutla 2 gol bile atıyorlar biz çoğu maçta onlardan oyun olarak iyidik fakat gol atma konusunda ise ligin en kötü takimiyiz
rakip kaleci,rakip stoper,solbekten yana ekstra şanslılar ve gol vurusları çok iyi.yani top önlerine düştüklerinde gol oluyo

Ama üst düzey bir hoca getirmememiz belli bi süre sonra bize pahalıya patlayacak gibi duruyor malesef. Fenerin ortalama topçuları bile verim veriyor ama bizde kaliteli isimler bile kayıp. Tamam yeni bir takımız ama birşeyler görmek için yeterli zaman geçti biz tam tersi geriye gidiyoruz. Kayseri maçı geleceğimiz adına endişe vericiydi bu birkaç hafta herşeyi belli eder
Biz kadroyu gereksiz doldurduk son gün. 5 değil 3 adam alsak yeterdi sadece ligde oynayacağımız için. Kadro aşırı geniş. Okan da herkesi memnun etmek için kendi istemediği hamleleri yapmak zorunda kalıyor. Bir an evvel ilk 11'in en az 9 ismini belirleyip zırt pırt bozmamalı artık.

Geri
Üst Alt