⚽ SL 22/23 H:11 | Galatasaray 2-2 Alanyaspor | MS | 23 Ekim

Artik guluyorum yav abdulkerimiz pozisyona kirmizi gosterdi. Gebermen lazim ali

Sinirden doğru dürüst yazamıyorum bile. Neden oynanıyor bu lig çıksın söylesin başkan. Lig neden oynanıyor baştan söylensin bitsin gitsin. Eğitim ordu soyaset sağlık sosyal çevre futbol bilim herşey mi boka batar arkadaş. Neye inanıyorsanız o belanızı versin

Abi yazıklar olsun siz insan değilsiniz. Sizin büyüten ananıza babanıza yazık. Böyle kurgu olmaz böyle eziyet olmaz bir takım bu kadar açık seçik bilerek isteyerek kadledilemez. Bu artık başka seviye.

Çıkmayalım bundan sonraki maçlara lütfen çıkmayalım yeter oynasınlar liglerin. Galatasaraya karşı bu nasıl nefret bu nasıl bir öfkedir bu nasıl bir öfkedir biz naptı bu lige naptı Türk milletini gururlandırmaktan başka naptı bu takım. Ulan tarhinizde bir tane kupa vardı onu da Galatasaray aldı haysiyetsizler.

Galatasaray evinde 10 kisi bile kalsa boyle mahkum oynamaz.

Adamlarin her atagi tehlike oldu gol geliyorum dedi

Hakem bir yandan hoca bi yandan kime kizacagim sasirdim ama okan buruk derhal istifa
etiketleyip duruyordun beni oral bey, bu takım şampiyon olamaz sezon başından beri söylüyoruz

Ben en iyisi forumdan uzaklaşayım yoksa çok ağır küfür edeceğim bazı yorumlar kanser

Geri
Üst Alt