- 6 Eylül 2014
- 93.109
- 64.100
- 4.488
Artik guluyorum yav abdulkerimiz pozisyona kirmizi gosterdi. Gebermen lazim ali
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gücü yok Galatasaray lobisinin, senelerdir böyle.5-0, 6-0 bitecek maç ne hale geldi. ali palabıyık her zamanki gibi katletti takımı. kim dur diyecek? erden timur bu düzeni kuranların başına yıkarız diyordun. şimdi değilse ne zaman?
Yok öyle bir sey. Derhal kovulmali.Hakemin arkasına sığınıp Okan ile devam edelim o zaman. Pardon. Son 20 dk’yi ne zaman beraberlik golünü yiyeceğiz diye bekledim.
o maça kadar daha da açılırÖyle ya da böyle 5 puan fark yaptırdılar Fenere. Kadıköydeki maç ile 8 yapıp yarıştan iyice kopartacaklar.
etiketleyip duruyordun beni oral bey, bu takım şampiyon olamaz sezon başından beri söylüyoruzGalatasaray evinde 10 kisi bile kalsa boyle mahkum oynamaz.
Adamlarin her atagi tehlike oldu gol geliyorum dedi
Hakem bir yandan hoca bi yandan kime kizacagim sasirdim ama okan buruk derhal istifa
biz beceriksiziz bu yılHayır bir de bu kadar skandal bir maçta bile rakip kaleci 10 tane kurtarış yapıyor tüküreyim böyle işin içine