⚽ SL 22/23 H:11 | Galatasaray 2-2 Alanyaspor | MS | 23 Ekim

Hakemler ve federasyon karşımızda
Teknik direktör vasıfsız
Futbol şansı yanımızda değil

Bu şartlarda şampiyonluk imkansız. Top kaleye giderken çizgi üzerinde yerde yatan oyuncumuzun kıçına çarptığı için ofsayt oluyor. Var mı ötesi?

Biz ligden erken koparssk fb için kolay olur, hamsiler bunların bileğini bükemez, bizimde işimizi erken bitirp fbnin önünü açıyolar işte

SM-A525F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Yok o anlamda demedim yani bukadar erken olaylar çıkması sikeciler içinde dezavantaj olacak yani demek istediğim bu lig bitmez çünkü daha büyük olaylara gebe bence sahadaki oyunun dışına çıkmaya başladı iş
Bu pislikleri son 7 8 hafta yapsalar kurtulmaları kolay olurdu lakin şimdi çok daha boktan biryere gidiyor bu is

ulan Farioli keske lisansi almasaydin ne anlatiyon

Arkadaşlar 10 kişi oynarken de sahada 3 Türk bulundurmak zorunluğumuz var mı?
Yani mesela kırmızıyı gören kerem olsaydı, hemen bir Türk daha sokmamız gerekir miydi?

Şu yüzden soruyorum, hocanın değişiklikleri hep bu kuralı gözetir şekildeydi sanki

1666554232570.webp

ofsayt yok

Bu maç ile ilgili çok git gel yaşıyorum. Kırmızıya kadarki oyun görmek istediğimiz şeydi golü erken atacak yetinmeyecek ikiyi üçü arayacak bunu istiyorduk aylardır. Maçı hakemi dışarıda bırakarak konuşmak saçma oluyor farkındayım yine de 10 kişide olsak oyunu bu kadar vermemeliydik bu da konunun diğer tarafı. Okan Hoca'nın üstü bu maçla beraber çizilmiş olabilir şimdi değil ama mevzu soğuyunca değişiklik gelir muhtemelen.

Arkadaşlar 10 kişi oynarken de sahada 3 Türk bulundurmak zorunluğumuz var mı?
Yani mesela kırmızıyı gören kerem olsaydı, hemen bir Türk daha sokmamız gerekir miydi?

Şu yüzden soruyorum, hocanın değişiklikleri hep bu kuralı gözetir şekildeydi sanki

Hayır maks 8 yabancı olabilir. O yüzden 8 yabancı 2 yerliyle oynayabilirsin.

Bırakın gondermesinler Galatasarayi Avrupa'ya lig şampiyonu Trabzon bile Kopenhaga elenerek şampiyonlar ligine gidemedi çek cumhuriyeti Danimarka Azerbaycan şampiyonu bile şampiyonlar ligine gider bizim ligde kendileri çalıp kendileri oynarlar artık boşverin

Redmi Note 7 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Şu maçta 2-0 öndeyken hakeme rağmen kazanıp topyekün hakemlere saldırmamız, Palabıyık’a düdük astırmamız gerekirken -hala asmalı ayrı konu- Okan hoca sayesinde hakeme odaklanamıyoruz. 1-0 olsa ya da karşımızda güçlü bir takım olsa laf etmeyeceğim de Alanya mağlubiyeti kabullenmişti yahu. İsyan buna. Bizim bu ligde ilk defa hakkımız yenmiyor. Hep yendi hep de yenecek. Cevabı böyle maçlarla vermen gerekiyordu. Tam fırsattı. Hem galip gelecektik, hem de Palabıyık’ın ipini çekecektik.

Ben var hakemiyim artık

Ekli dosyalar

• 5E705164-00EA-4948-A438-33A88EF4B167.webp
    5E705164-00EA-4948-A438-33A88EF4B167.webp
    19,6 KB · Görüntüleme: 58
Geri
Üst Alt