⚽ SL 22/23 H:11 | Galatasaray 2-2 Alanyaspor | MS | 23 Ekim

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu
Yönetici
Administrator
1665860912776.png

1665860916637.png
1665860923366.png
1665860958753.png

1665860991543.webp

Spor Toto Süper Lig 2022/23 Sezonu 11. Hafta
Galatasaray - Alanyaspor
NEF Stadyumu
23 Ekim 2022 Pazar
20:00

zor ama galibiyet şart

aksi halde yine tepe taklak gidiş başlar

son 2 maçta 1 puan aldık

Evet fikstür avantajı şimdi başlıyor, inş yarıştan kopmamışızdır :D

Neyse ki bu haftayı bay geçiyoruz. Faryoliye de ezilmeyiz herhal.

Rahat maç olur diye düşünüyordum ama Kayseri maçında bu kadar rezil bir futbol beklemiyordum. Bunda da ıkına ıkına bir maç olacak belli ki. Oynayacak isimlerden çok da önemli değil Kayseri maçındaki gibi oynayacaksak. Sadece Rashica ilk 11 olmalı ve Sergio ilk 11'e dönmeli bunu diyebilirim. Forvette kimin oynayacağı konusu ise koca bir kara delik.

tüm havayı kaybetmişken evde oynuyoruz
evde oynamamızın bi anlamı kalmadi gibi durmakta

Bu maç da 0-0 giderken gol yeriz. 1-1'i zor buluruz. Buraya yazayım şimdiden maç bitince alıntılarız.

Yeneriz.

Bir Onyekuru şifa olurdu şu takıma ya. Çok saçma bir hata yaptık burada... Kanatlar, bekler lig için yeterli kalitede değil. Hızlı, akan adamımız eksik. Bu hata umarım pahalıya patlamaz. Umarım son kaybımız Kayseri maçı olmuş olur. Hadi be. Üzmeyin bizi.

Kazanırız veya kaybediriz bilemiyorum ama bu hocadan iyi bir takım beklemiyorum artık, kazansak bile güç bela kazanıyoruz

Rahat maç olur diye düşünüyordum ama Kayseri maçında bu kadar rezil bir futbol beklemiyordum. Bunda da ıkına ıkına bir maç olacak belli ki. Oynayacak isimlerden çok da önemli değil Kayseri maçındaki gibi oynayacaksak. Sadece Rashica ilk 11 olmalı ve Sergio ilk 11'e dönmeli bunu diyebilirim. Forvette kimin oynayacağı konusu ise koca bir kara delik.
Hoca maça çıkacağı kanatlara veya ileri ortasahaya göre karar vermeli ama pek kadro çıkarmayı beceremediği için, ümidim yok.

Iç saha olduğu için hocamızın bahanesi de olmaz bu maç herhalde.

Çok rüzgar eserse ya da yağmur falan yağarsa o ayrı tabi.

Muslera
Boey Nelsson Abdülkerim Dubois
Torreira Oliveira
Yunus Yusuf Kerem
Mertens

Pas oyunu oynamalıyız, Forvetlerimizin hiç birinden tam katkı alamıyoruz orada Mertens'i kullanıp mobil bir oyun anlayışı düşünebiliriz. Kazımcan bu seviyede biraz eksik kalıyor Dubois'in hem oyun bilgisi hemde tekniği yüksek sol bekte onu kullanmaya devam edebiliriz bence. Rashica baya etkiliydi onu da kesinlikle kullanmamız gerekiyor.

Son düzenleme:
Hele şükür içeride oynuyoruz. Bizim fikstürü ayarlayan tayfaya boydan gireyim.

Geri
Üst Alt