Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 96.530
- 109.337
- 4.738
ben henüz nasıl bir topçu olduğunu kestiremedim tam. bazen çok iyi işler yapıyor bazen çok ağır kalıp 2m yanına pas veremiyorRakip dandik olsa bile Dubois bayağı hoşuma gitti dün.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ben henüz nasıl bir topçu olduğunu kestiremedim tam. bazen çok iyi işler yapıyor bazen çok ağır kalıp 2m yanına pas veremiyorRakip dandik olsa bile Dubois bayağı hoşuma gitti dün.
Devre arasında umarım bu tartıştığımız 2 mevkide de oyuncu değişimleri olur. Çünkü hangisi oynarsa oynasın tam olmayacakForum, bir kaç oyuncu dışında ideal kadrosunu bulmuş sanırım. Forvet ve sol bek dışında 9 oyuncunun yeri tamam gibi:
Muslera
Boey Nelsson Abdülkerim Dubois
Torreira Berkan
Rachica Oliveira Kerem
Icardi/Gomis
3-2 lik rize maçından sonra 3 ay maç verilmedi, şimdide 1 ay sonra tekrar maç aldı hemde gsaray maçı, bu hakemin kafası karmakarışık, hangi yüzle bizim maça veriliyor niyet nedir.fenerli ali palabıyık'ı vermişler maça inadına ha. bunlar iyice işi pişkinliğe vurdu, aleni yapıyorlar artık
azılı bir gs düşmanı olmasından sebep veriliyor, niyet belli. okan buruk'un da dediği gibi sinirlerimizle oynamaya çalışıyorlar hakem atamalarıyla3-2 lik rize maçından sonra 3 ay maç verilmedi, şimdide 1 ay sonra tekrar maç aldı hemde gsaray maçı, bu hakemin kafası karmakarışık, hangi yüzle bizim maça veriliyor niyet nedir.
SM-A525F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Cam agaci taktigi mi?