⚽ SL 22/23 H:11 | Galatasaray 2-2 Alanyaspor | MS | 23 Ekim

Acaba Rashica yerin Yusuf Demir nasıl olur sağ kanatta? Çünkü Alanya savunması gerçekten sıkıntılı bir takım çabuk dağılabiliyorlar. Bizim takımda da sanırım bu işi en iyi yapabilecek 2 kenar oyuncusu Kerem ve Yusuf

6y2xgd5v.jpg
Tabii Rashica da olabilir son 2 maçta oyuna girdikten sonra ciddi hareket getirdi takıma, Barış Alper ve Gomis in attığı gollerde topu sağ taraftan getiren, kupa maçında 1 doğrudan 1 de rakibe çarptırarak gol atan Rashica var o da oynasa neden oynadı demem. Diğer yandan Berkan a şans verilmesinden yanayım enn kötü Berkan istediğimiz gibi oynamazsa Yusuf => Yunus değişikliği yapıp orta sahaya Berkan yerine Midtsjö de alınabilir. Benim aklıma gelen alternatifler/değişimler bunlar

Sol bek ve forvet konusunda emin değilim, işin açıkçası kim oynarsa oynasın o istediğimiz gibi katkı veremeyeceğine de inanıyorum. Keşke devre arasında Icardi,Seferovic, PvA filan hepsinden kurtulup yeniden transfer yapabilme şansımız olsaydı. Maalesef sol bek ve forvet yapılanmamız tutmadı gibi ligin ilk 10 haftası itibariyle

Bu maç puan olarak değilde oyun olarak Okan 'in geleceğini belirleyecek.
Oynattığı oyun ışık vermiyorsa 3 puan alsa bile kredi kaybetmeye devam edecek.
Umarım yaşlı oyunculara güvenmeye devam etmez.
Gerçekten mücadele eden isimlere formayı verir.

Aksi halde bir daha florya'nin kapısından girmemek üzere kovulur.
Bir daha Spor programında bile GALATASARAY ismini ağzına alamaz.

Ben iyimser bakıyorum bence kolay 1 şekilde 3 puanı alıp keyfimize bakarız en merak ettiğim şey icardi'nin durumu oynarsa nasıl olacak.

bahaneler bitti hocam

Alanya macinda ezici futbolla 2-3-4/0 alamiyorsan istifa edeceksin.

Burasi Galatasaray, vasatlarla isimiz yok bizim, beceremiyorsan git Sivasspora yonet

Alanya şu an ligin en rezil takımlarından ankaragucunden filan daha kötü durumdalae üstelik hocasizlar yenemezsek yazık denir anca

Muslera
Dubois Nelsson Abdül Kazim
Torreira Oliveira
Rashica Yusuf Kerem
Icardi​

Muslera
Boey
Nelsson
Bardakçı
Dubois
Torreira
Berkan
Oliveira
Rashica
Kerem
Mertens/Gomis

Kupa maçındaki 7-0 lık galibiyet sonrasında moral arayan takımımız için lige dönüş açısından en uygun olabilecek maçlardan biri. Alanya uygun bir rakip sonunda iç sahada bir maç oynayacağız pazar günü taraftar açısından da uygun

Eğer Okan Buruk ve özellikle hücum oyuncularımız bu fırsatı da değerlendiremezse artık kelle avına başlar taraftar

Kupa maçındaki 7-0 lık galibiyet sonrasında moral arayan takımımız için lige dönüş açısından en uygun olabilecek maçlardan biri. Alanya uygun bir rakip sonunda iç sahada bir maç oynayacağız pazar günü taraftar açısından da uygun

Eğer Okan Buruk ve özellikle hücum oyuncularımız bu fırsatı da değerlendiremezse artık kelle avına başlar taraftar

2 mac kredisi kaldi

Geri
Üst Alt