⚽ SL 22/23 H:11 | Galatasaray 2-2 Alanyaspor | MS | 23 Ekim

Ligdeki en kötü maçımızı geçen hafta oynadık o yüzden bu maç oyun olarak tatmin etmeli

3 puani alamazsak iflas ederiz bu sezon icin.

DB568BC4-7554-4D2C-B1A2-BB67D526074B.webp

Sosyal medya tarzı gereği yeniliriz diyenlerin kastamonu maçından sonra bir üst ligden takım yenerdi bizi diyenlerin ona buna vasat diyenlerin futbolculara td e her hakareti edenlerin pusuda kalacağı bir mac olur umarım

Rashica ve Oliviera banko 11 olmalı. İkiside şutör (kilit acmada iyi is görür bu) birisi tam pas uzmanı diğeride asist calim yapabiliyo. Mertens bu formu ile ilk 11 olamaz. Rashica sağda daha etkili. Sola kim geçer bilmiyorum. Yerli için Toreira ile Berkan denenebilir. Sol bek için Boey nasıl olur çok merak ediyorum açıkçası.

Son düzenleme:
Ahh işte Kerem & Yunus ikilisi biraz kendilerine gelip takım için faydalı olsalar orta sahada Oliveira - Midtsjö ve Torreira üçlüsünü birlikte kullanıp bayağı güçlü bir orta saha üçlüsü izleyebilirdik

Muslera
Boey - Nelsson - Apo - Kazim
Torreira - Midsjo
Rashica - Oliveira - Kerem
Mertens​

bu aksam fener yenilse bizde alanyayı guzel futbolla yensek
çok mu sey istiyorum

Geçen hafta rakibin en etkili yeri Ramazan-Onur Bulut kanadına Kazımcan'ı attık herifler şov yaptı. Şimdi de Efecan var. Kazım oynamamalı bence bu maç. Orta sahada Mitçö yoksa Berkan'ı oynatır umarım. Toreira-Oliveira-Mertens yaparsa orta sahada yine eksik kalacağız. Rashica'nın oynaması olumlu. Barış'a gerek yok

Geçen hafta rakibin en etkili yeri Ramazan-Onur Bulut kanadına Kazımcan'ı attık herifler şov yaptı. Şimdi de Efecan var. Kazım oynamamalı bence bu maç. Orta sahada Mitçö yoksa Berkan'ı oynatır umarım. Toreira-Oliveira-Mertens yaparsa orta sahada yine eksik kalacağız. Rashica'nın oynaması olumlu. Barış'a gerek yok

kerem icardi rashica
berkan sergio torreira
dubois abdülkerim nelsson boey
muslera

?

kerem icardi rashica
berkan sergio torreira
dubois abdülkerim nelsson boey
muslera

?
Ben sağa Dubois, sola Pva yaparım Boey son maçta zıçtı ve atletizmi iyi olsa da orta yapamıyor herif ama buna da OK. Icardi'den de emin değilim. Bu maçta da bir şey yapamazsa ilk haftalardaki 60 dk Seferovic 30 dk Gomis işine dönmek lazım.

Geri
Üst Alt