⚽ SL 22/23 H:11 | Galatasaray 2-2 Alanyaspor | MS | 23 Ekim

Artık şov vakti 5-6-7-8 ne atılıyorsa atılsın

Ey @Emrah Duvar alacağın yanıtlardan bu kadar korkacağını bilsem hiç vakit harcamazdım senin için.

Yazık, kalbine inme indi herhalde gerçekleri okuyunca.

Ben gerçek Galatasaraylıyım, kimseye biat etmem!

Moderatör tarafında düzenlendi:
Şimdi zorladık yendik diyelim, ama oyun tatmin etmiyor. Sahada heryere basan bir takım yok. Rakibi boğan, pres yapan bir oyun yok. Orta sahamızın skora katkısı sıfır. Bu yüzden zaten gol atamıyoruz. Ilerisi için umutlu değilim açıkçası. Bu oyunla bu maçı kazansak diğer maçı kazanamayız.

Iyi oyunla kazanmaliyiz. Feneri tedirgin etmezsek fark dahada acilir

Ey @Emrah Duvar alacağın yanıtlardan bu kadar korkacağını bilsem hiç vakit harcamazdım senin için.

Yazık, kalbine inme indi herhalde gerçekleri okuyunca.

Hak yendiği için mi rakibinin üçte biri kadar gol atıyorsun?

Sen Erden Timur'un dilloluğunu yapıyorsun o zaman burada.

Ben gerçek Galatasaraylıyım, kimseye biat etmem!
Galatasaray'ı savunan kim olursa olsun ona destek oluyorum. Biat etme zaten. tff si mhk sı yayıncı kuruluşu takımını doğramak için uğraşırken sen objektif(!) ol; onların istediği gibi dur.

Kritik bir müsabaka

Muslera
Boey Nelsson Abdülkerim Dubois
Torreira
Oliveira Berkan
Rashica Icardi Kerem

Böyle başlayıp önde presle Alanya'yı bozmak lazım. Icardi yine etkisiz kalırsa 2. yarı Gomis veya Mertens alınabilir oyuna.

Muslera
Torreira
Oliveira Berkan
Rashica Icardi Kerem

Böyle başlayıp önde presle Alanya'yı bozmak lazım. Icardi yine etkisiz kalırsa 2. yarı Gomis veya Mertens alınabilir oyuna.
Tam da bu kadro 11 başlamalı yarın, sadece forvette Icardi yine kötü oynarsa fazla beklemeden Gomis'e dönmeliyiz Mertens'den umudumu kesmek üzereyim

Redmi Note 7 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

1666467265615.webp

Yarın ki mucadele de skor disinda herkes oynanan oyuna odaklanacak.Rahat yenmemiz gerek.Ön alanda sürekli pres yapıp rakibi bogmamiz lazim.Rahat bi galibiyet istiyorsak ilk yari fisi cekmeliyiz.Aksi durumlar Okan hocanin kaderini belirleyecek.

SM-M315F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Hayret 11'imiz sızmadı mı daha ?

Büyük Takım 1 önceki Maç'ta kötü oynayıp yenildiyse veya berabere kaldıysa bu Maç'ı ne yapar ne eder almasını bilir.Eğer ki oyuncular da hocayı istemiyosa bu durum değişebilir tabii ki..

Muslera
Berkan Torreira Oliveira
Rashica Icardi Kerem​

Geri
Üst Alt