⚽ SL 22/23 H:11 | Galatasaray 2-2 Alanyaspor | MS | 23 Ekim

10-0 kazansak ne olacak ki ? Gram hevesim kalmadı.Öyle bir fikstür var ki bugün kazansak birkaç hafta sonra yine puan kaybedeceğiz.Rakip ise tam tersi,neredeyse 3.lig takımlarıyla oynayacak.Şu an görünen tablo,Kadıköy deplasmanına en az 7-8 puan geride gideriz ve mağlup olup tamamen koparız.Zulüm gibi bir sezon daha anlayacağınız.Seçim ayağına çok güzel itekliyorlar karaktersiz,looser camiayı.En çok taraftar bizde ama bizi takan yok.Bunları görüp de hâlâ malum yapıyı destekleyen Galatasaray taraftarına da diyecek kelime yok...

Neden bu kadar karalar baglaniyor anlamak guc , sampiyonluk mu gitti puan farki mi 20 ?
Fener tek oynadigi zorlu deplasman Konya idi, oda Konyada degil Eskisehirde oynandi ve yenildi , ben onlari ligin ikinci yarisi gorecem.

ne kadar kizsak da sinirlensek de, bir daha izlemeyecegiz desek de gozler takimi ariyor mac gunu gelince tekrar o heyecani hissediyorsun.

bu bana bir daha cekmeyecegim deyip 3 gun dayanamayan ergenleri hatirlatiyor , kahrolsun icimizdeki ergen cimbom tutkusu.

yine kanser bir futbol izlemeyiz insallah

Galatasaray - Alanyaspor maçının VAR hakemi Koray Gençerler oldu.

Milli takim arasi bay geçilen ara derken iyice ztn soğumuştuk futboldan

Üstüne kayseri maglubiyeti ve fenerin iyi gidisati eklenince hic havam kalmadi

Zaten 3 hafta sonra yine bi 1.5 aylik ara geliyor futbolun icine ettiler

Bu fikstürle devreyi FB'nin 6 puan gerisinde kapatsak yine tamamım ben. İkinci yarı tersine dönecek işler. Ama bizim gol haricinde bütün istatistiklere yansıyan baskın oyunumuzun artık sonuca direkt etki etmesi şart. O yüzden güzel oyunla farklı bir galibiyet gerekiyor.

Şöyle de bir durum var ki bizimle oynayan Anadolu takımları puan almak için bir taraflarını yırtarken Fener'le oynadıklarında buyrun istediğiniz kaçar geçirin der gibi doggy style pozisyonu alıyorlar

Redmi Note 7 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Herkes bize aslan kesiliyor, muhtemelen zor maç olacak

Hoca değişikliği için dünya kupasında verilecek 1.5 aylık bir ara var bu büyük bir şans bizim için

En ufak puan kaybında Okan buruk gönderilmeli, bugün kazanma ihtimalimiz zaten çok az duruyor hemen yeni bi hoca bakılmalı

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Kime göre az?

Ufak bir heyecan oluyor umutsuzda olsak maç günleri.

4-1-4 -1 Torreira geride tek basina cok daha etkili olur. Hamza istekli, genc ve potansiyelli bir yerlimiz olarak ilk 11 de yer alabilir.

Muslera

Boey - Nelsson - Abulkerim - Duboa

Torreira

Yunus - Sergio - Hamza - Rashica

Icardi​

Icardi hala özel hayatındaki sorunlarla uğraşıyorsa 11'i geçtim, maç kadrosunda olmasına gerek yok. Onun keyfini bekleyemeyiz.

Geri
Üst Alt