⚽ SL 22/23 H:11 | Galatasaray 2-2 Alanyaspor | MS | 23 Ekim

Baktı maç dönmüyor 80 den sonra 10’a 10 oynatır bu operasyon çocukları her şeyi düşünür öyle adım atar

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Renktaşar biliyorum sinirlisiniz ve haklısınızda sinirli olmakta ama küfür ve hakaret içeren mesajları yazmayalım. Ne buraya ne sosyal medyada hiçbir yere yazmayın sosyal medya yasası çıktı artık dava üstüne dava yersiniz. Bizde maçımızı izleyelim konu içinde mesaj düzenlemekle uğraşmayalım ayrıca boş ceza yemeyin.

Ya en iyisi UEFA'ya gidip şikayetçi olmak. VAR'ı haksız yere kullanıyorlar, haksız rekabet oluyor desinler. Sanırsam hâlâ bizim lehimize VAR'a bidefa bile gidilmedi. Mesela kırmızı verilen pozisyonda neden hakemi çağırıp pozisyonun faul olmadığını, veya hadi faulü geçtim, Muslera'nın daha avantajlı olduğu gösterilmedi. Bu lig böyle gitmez.

Haydi aslanlar mücadeleye devam,sıradaki golümüz tüm gs düşmanlarına girsin inşallah

Berkan-Midtsjo’dan biride girmeli oyuna. Hatta Icardi yerine BAYda dusunulebilir.

VAy anasini ya. Ilk 20 dakikayi izleyince ulan bu takim neymis dedim. SAgolsun hakem icine etti bu zevkimizin. Daha acik belirtemezlerdi dusmanliklarini.

Haydi Galatasaray, aynı devam. Antep maçı gibi devam.

Kesinlikle bizi dağıtmak için 5-6 hafta dinlenmesi gereken bir iti maça vermişler.

Geri
Üst Alt