SL 22/23 H:11 | Hatayspor 2-1 Beşiktaş | MS | 24 Ekim

jk çoktan havlu atmış takımdı, üst sırada olsa ne olmasa ne. Fb bundan mı cekinecek ya. Hetiflerin tek çekindiği rakip biziz.

Üstad 10. hafta ama fener yine araya kadar 1 deplasmana gidiyor

Fenerin maclar
İstanbul dep
Sivas ev
Giresun ev

Bizim maçlar
Karagümrük dep
Beşiktaş ev
Başak dep

Fener 9 puan banko
Biz şu fikstürde 4 puan falan cikaririz, bilemedin 5

Puan farkı 9-10’a kadar açılacak araya kadar. Fener bu kadar rahat kalmamalıydı zirvede, maçlara stressiz çıkmak büyük avantaj bizim ligde

Her seferinde bu tarz şeylerde linçleniyorum ama sonra paşa paşa dediğime geliyorsunuz, bu maç kesinlikle bjk puan kaybetmemeliydi
Katılıyorum ama Jk bu maçı alsa bile öbür 3 maçta illa bir yerde zortlardı gibime geliyor başta bizim maç olmak üzere.

Dünkü olaylardan sonra bu jk denen small club ile dalga girgir gecesim bile gelmiyor

Maçı izlemedim Umarım Beşiktaş feci bir hakem hatasıyla kaybetmiştir

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Tekrar özete baktim, harbiden de öylemis. Yani ihlal yapiyor dolayisiyla var müdahale etmeliydi, hatay lehine serbest vurus ile mac baslamaliydi veya santra tekrar mi ettirilmeliydi, kafam karisti simdi, acaba kural ne diyor bu durumda.

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

onlar da okana can simidi oluruz diyorlar mıdır acaba

Okan'in durumu Ismael'den bir cit daha iyi yalniz. Ismael yanlis hatirlamiyorsam gecen sezon geldi. Haa gunun sonunda, umarim olamayacak ama biz kaybedersek Okan'da topun agzina iyice gelir ama biz kazanirsak buyuk ihtimal Ismael yolcu olur.

Geri
Üst Alt