Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bjk daha yakın ama arkada çok boşluk verıyor.Kim daha yakın atmaya?
Geleneksek tarifeyi uygylariz ugur yoksa cekiniyor musun bjkdan :]Jk'nin bizim maçtan önce hoca değiştirmesi olumlu bir şey olur mu emin değilim.
Jk'nin bizim maçtan önce hoca değiştirmesi olumlu bir şey olur mu emin değilim.
Karagümrük maçını alırsak Bjk'yi de yeneriz diye düşünüyorum. Nihayetin Torrent zurnasının bile yendiği bir ekip lakin Karagümrük'e karşı Emin Kazımcan kısmı endişe yaratıyor.Geleneksek tarifeyi uygylariz ugur yoksa cekiniyor musun bjkdan :]
Sezon sonunu gorur bence.Jk'nin bizim maçtan önce hoca değiştirmesi olumlu bir şey olur mu emin değilim.
Ghezzal olmadan o da tam işlemiyorbjk sırf orta kafa gol yapmaya çalışıyor. onu iyi yapıyorlar o ayrı.
İsmael'in üstündeki Şenor baskısı, Okan'ın üstündeki FT baskısından bile fazla. Bu güneşe kar dayanmaz şu maçtan olumsuz sonuç çıkarsaSezon sonunu gorur bence.
Cebi sergen meselesinde taraftari dinleyip pisman olmus gibi aciklamarindan oyle anladim en azindan. O yuzden bir sure daha ismael de israr eder diyorum benİsmael'in üstündeki Şenor baskısı, Okan'ın üstündeki FT baskısından bile fazla. Bu güneşe kar dayanmaz şu maçtan olumsuz sonuç çıkarsa
Emin kotu malesef. Her an feci bir hata yapabilir. Konya macinda berbat oynamisti.Karagümrük maçını alırsak Bjk'yi de yeneriz diye düşünüyorum. Nihayetin Torrent zurnasının bile yendiği bir ekip lakin Karagümrük'e karşı Emin Kazımcan kısmı endişe yaratıyor.