SL 22/23 H:12 | İstanbulspor 2-5 Fenerbahçe | MS | 30 Ekim

Sorun objektiflik değil.
Sorun tanınan ayrıcalık. Yani fbjknin kötü oynayarak dahi kazandığı maçlara başka pencereden bakarken bize gelince aşırı tepkilerle kazansak bile içten içe gömme arzusu.

Mİsal batsu geldiğinde çoğunuz tutmaz, çok kötü transfer olduğu hususunda dalga geçerken, ben demiştim ki büyük konuşmamayı seviyorum, fb ile kimyası tutabilir. Yani gözüm aşırı kör olsa makara yapanlardan olurdum muhtemelen.

Objektif olmasam Mertens' i de eleştirmezdim keza. Oyuncumuz çünkü.

Objektif olmasam Okan'ın sayfasında eksikliklerini de yazmadım. Hocamız çünkü.

Kötü oynadığımız maçları da kabul ediyorum misal. Bugün bu postta bile yazdım.

İcardi ve Sergio postlarına girin bakın yazdıklarıma ne kadar hedefleri şaşırttıklarını da görürsünüz esasen.
Burada İcardi'yi isteyenlerden biriydim zaten.

Ama içinizden bazılarının amacı beni bile bu üsteki şeyleri yazmamış kadar fanatik, futbol cahili ya da nasıl desem Okan dahil bazı oyuncuların avukatı ilan etmek.

Sırf bunun için bile onlara yazıklar olsun diyebilirim. Hayatta en haz etmediğim şey yazmadıklarımı yazmışım gibi lanse edilmesidir.

şampiyonluk mücadelesi vermek işte bu kadar kolay arkadaşlar.

biz boşuna hakemdi, tff ydi işlerine giriyoruz. emin olun futbolumuzu oynasak herşey çok kolay olur
biz zaten yıllarca futbola odaklandığımız için bu kadar şamp yaşadık, fener 10 yıldır ''dış güçler,fbnin önünü kesiyorlar,fb düşmanları,fb cumhuriyeti'' vb diye diye 10 yıldır şamp olamadılar

Tabiki ikinci yarı avantaj bize geçer

Ama o noktaya kadar lig kopabilir

Mesela geçen sene Trabzon misali

Ayrıca cidden merak ettim

Daha önce böyle bir fikstür oldu mu
Bu fikstur bize özel ayarlanmış kopalım diye yarıştan. Zaten 0 dan kadro kurduk, alışma süreci ve doğru 11 i bulmamız zaman alacağı net bir durumdu.

Tabiki ikinci yarı avantaj bize geçer

Ama o noktaya kadar lig kopabilir

Mesela geçen sene Trabzon misali

Ayrıca cidden merak ettim

Daha önce böyle bir fikstür oldu mu
Ben böyle hakem hataları da görmedim alanya maçındaki gibi . Bu kadar basinin rakibe alex ferguson muamelesi yaptığını da görmedim. Tv de sunucunun bak hiç hakem konusuyuluyor mu gerginlik var mı deyip laf caktigini da görmedim . Gs bir kültürdür .onlar başka biz başka göreceğiz. Hep destek .

Ben böyle hakem hataları da görmedim alanya maçındaki gibi . Bu kadar basinin rakibe alex ferguson muamelesi yaptığını da görmedim. Tv de sunucunun bak hiç hakem konusuyuluyor mu gerginlik var mı deyip laf caktigini da görmedim . Gs bir kültürdür .onlar başka biz başka göreceğiz. Hep destek .
Bu sene herşey çok organize

Herşey ama

anelkalı appiahlı derbilerin bir benzeri bizi bekliyor bu sene.
images - 2022-08-11T201259.703.jpeg

Parası neyse verip gallardoyu alacaktık. Yerli hocalardan medet uman korkak idarecilerden sıkıldık.
üstat benim de anlamadığım mesele tam da bu. okan hoca gitsin istiyoruz yerine kimi getireceğiz kaça getireceğiz? getirebilsek sezon başı getirirdik gibi geliyor bana. x5 maaş olan hocaya imrenip hoca değiştirelim diyoruz da kimse de demiyor o para var mı bizde
o paraları çıkmazsak gelen torrent ve valerian profilinde isimler oluyor

Bence burada tartışıp kalp kırmaya gerek yok arkadaşlar

Adamlar bir şekilde kazanıyor

Oyun olarak iyi olmasalar bile ciddi bir dinçlik söz konusu

Cidden koşuyorlar mücadele ediyorlar

Yan faktörler olarak da hakem desteği fikstür avantajı eklendi mi ortaya böyle bir sonuç çıkıyor

Bizim de bu kadar koşup istememiz lazım

üstat benim de anlamadığım mesele tam da bu. okan hoca gitsin istiyoruz yerine kimi getireceğiz kaça getireceğiz? getirebilsek sezon başı getirirdik gibi geliyor bana. x5 maaş olan hocaya imrenip hoca değiştirelim diyoruz da kimse de demiyor o para var mı bizde
o paraları çıkmazsak gelen torrent ve valerian gibi isimler oluyor
Hocam okana laf edenler burda kimlere neler dediler onların sosyal.medyadan beklentisi bu .

Geri
Üst Alt