- 6 Eylül 2014
- 83.437
- 56.935
- 4.283
Kendisi Okan gelsin diye cosuyordu renkdas. Ordan saldir. Tam bosluguna.Isın gücün böyle mesajlar işte hocam
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kendisi Okan gelsin diye cosuyordu renkdas. Ordan saldir. Tam bosluguna.Isın gücün böyle mesajlar işte hocam
biz zaten yıllarca futbola odaklandığımız için bu kadar şamp yaşadık, fener 10 yıldır ''dış güçler,fbnin önünü kesiyorlar,fb düşmanları,fb cumhuriyeti'' vb diye diye 10 yıldır şamp olamadılarşampiyonluk mücadelesi vermek işte bu kadar kolay arkadaşlar.
biz boşuna hakemdi, tff ydi işlerine giriyoruz. emin olun futbolumuzu oynasak herşey çok kolay olur
Yazdığımdan ne anladın sosyal medya kardes. Keske jesusu getirmeselerdi de kendi aramizda takilsaydik. Kotu mu olurdu. Jesus kotu hoca diyorsan bilemem. Sosyal medya.Isın gücün böyle mesajlar işte hocam
Bu fikstur bize özel ayarlanmış kopalım diye yarıştan. Zaten 0 dan kadro kurduk, alışma süreci ve doğru 11 i bulmamız zaman alacağı net bir durumdu.Tabiki ikinci yarı avantaj bize geçer
Ama o noktaya kadar lig kopabilir
Mesela geçen sene Trabzon misali
Ayrıca cidden merak ettim
Daha önce böyle bir fikstür oldu mu
Ben böyle hakem hataları da görmedim alanya maçındaki gibi . Bu kadar basinin rakibe alex ferguson muamelesi yaptığını da görmedim. Tv de sunucunun bak hiç hakem konusuyuluyor mu gerginlik var mı deyip laf caktigini da görmedim . Gs bir kültürdür .onlar başka biz başka göreceğiz. Hep destek .Tabiki ikinci yarı avantaj bize geçer
Ama o noktaya kadar lig kopabilir
Mesela geçen sene Trabzon misali
Ayrıca cidden merak ettim
Daha önce böyle bir fikstür oldu mu
Parası neyse verip gallardoyu alacaktık. Yerli hocalardan medet uman korkak idarecilerden sıkıldık.Jesus forumun psikolojisini bozdu. Ne guzel ısmail kartallarla sergenlerle apo avcilarla takılıyorduk. Top tier herif getirip dengeleri bozdular.
Kaderini kendi belirleyecek okan hoca, hakemler de düzelir bencehatrick yaparda,hakemleri ve okanı ne yapacagız
anelkalı appiahlı derbilerin bir benzeri bizi bekliyor bu sene.Jesus forumun psikolojisini bozdu. Ne guzel ısmail kartallarla sergenlerle apo avcilarla takılıyorduk. Top tier herif getirip dengeleri bozdular.
Bu sene herşey çok organizeBen böyle hakem hataları da görmedim alanya maçındaki gibi . Bu kadar basinin rakibe alex ferguson muamelesi yaptığını da görmedim. Tv de sunucunun bak hiç hakem konusuyuluyor mu gerginlik var mı deyip laf caktigini da görmedim . Gs bir kültürdür .onlar başka biz başka göreceğiz. Hep destek .
anelkalı appiahlı derbilerin bir benzeri bizi bekliyor bu sene.
Hocam tuzağa düşmeanelkalı appiahlı derbilerin bir benzeri bizi bekliyor bu sene.
üstat benim de anlamadığım mesele tam da bu. okan hoca gitsin istiyoruz yerine kimi getireceğiz kaça getireceğiz? getirebilsek sezon başı getirirdik gibi geliyor bana. x5 maaş olan hocaya imrenip hoca değiştirelim diyoruz da kimse de demiyor o para var mı bizdeParası neyse verip gallardoyu alacaktık. Yerli hocalardan medet uman korkak idarecilerden sıkıldık.
Pşt psss sussss hain ilan edilirsin olumanelkalı appiahlı derbilerin bir benzeri bizi bekliyor bu sene.
Espri amaçlıydı üstatHocam tuzağa düşme![]()
Kendisi tuzak zaten. Samiye fazla guvenmeHocam tuzağa düşme![]()
Hocam okana laf edenler burda kimlere neler dediler onların sosyal.medyadan beklentisi bu .üstat benim de anlamadığım mesele tam da bu. okan hoca gitsin istiyoruz yerine kimi getireceğiz kaça getireceğiz? getirebilsek sezon başı getirirdik gibi geliyor bana. x5 maaş olan hocaya imrenip hoca değiştirelim diyoruz da kimse de demiyor o para var mı bizde
o paraları çıkmazsak gelen torrent ve valerian gibi isimler oluyor
Okani cok istemistim yapar demistim lakin yapamadı. Cok acemi kaldi. Bundan sonra bir daha yerli td gelmemeli.Parası neyse verip gallardoyu alacaktık. Yerli hocalardan medet uman korkak idarecilerden sıkıldık.
Hain zatenPşt psss sussss hain ilan edilirsin olum