SL 22/23 H:12 | İstanbulspor 2-5 Fenerbahçe | MS | 30 Ekim

Sevdim bunu Fatih hoca takımın başına geçtiğinde biz de böyle karşılayalım hocamızı reis yav :D
16414.jpg

rennes maçı sonrası istanbul ile oynamak büyük şans. Antalyaspor falan olsaydı bari

Biraz daha deneyeyim dedim. 33.hafta fb maçından önce durum bu oldu. Başak deplasmanına 1, Fb ve Bjk deplasmanına 0 verdim bol keseden sallamadım ekibimize. Bir daha doldursam aynı puanları tutturamayacağıma eminim

Ekli dosyayı görüntüle 181058
zaten sondan bi hafta bizim stadda maç olması böyle bir final ve reyting düşüncesini akla getiriyor 2012 deki gibi

stadı olmayan bi lig takımı işte kalite

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden İstanbulspor, 12. haftada oynayacakları Fenerbahçe mücadelesini Olimpiyat Stadyumu'nda oynayacaklarını açıkladı.

Tribünler komple fenerli olur.

Güzel ayar.

Fener zayıf rakibine acımaz 6-0 kazanır.

Fener rahat alır.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

sezon başından beri tüm fenerbahçe maçlarını skoruna kadar tahmin edip tutturuyorum.

nasıl beceriyorsun bunu doruk diyenler için sırrımı paylaşıyorum.

evet doğru duydunuz, açın bakalım kimin maçı var ? istanbulspor - fenerbahçe ! pingo

ilgili videoda durdulamaz bir fenerbahçeye şahit oluyoruz.

Dünkü maçın gazıyla bunu rahat alırlar gibi

istanbulspor ligde iyi gitmiyo.fener dünyayı yener zaten.istanbulspor maça cıkmasada olur.nasıl olsa fblilerin kendini şuta hazırlamak için 15-20 saniye süre buldugu bir top önlerine düşer.(karagümrük,alanya,basaksehir)fbli o veya bu herif şut çeker.etrafında kimse olmaz,önü boştur.kaleci ilerdedir vs.olmadı duran top,frikik ve kornerden bulurlar golleri.

olmadı haftalardır ortada olmayan zach,emre mor girer tuhaf goller atar.bizde oliveira 5 şut cekse 3ü direkte patlıyo,2 isni kaleci cıkarıyo 90dan.kısacası fbyi kimse yenemez.konu açılmasada olurmuş

büyük kulüp hiçbir şey olmasa hakemle alacaktır bu maçı, o kadar avrupa'da temsil ediyorlar ülkemizi. biz de haftaya 2.5-3 dakika türkiyedir galatasaray diye bağırarak stresimizi atarız

büyük kulüp hiçbir şey olmasa hakemle alacaktır bu maçı, o kadar avrupa'da temsil ediyorlar ülkemizi. biz de haftaya 2.5-3 dakika türkiyedir galatasaray diye bağırarak stresimizi atarız
konusu bile açılmamalı bunların maclarının abi.herifler 5 pozisyon verse,3 yeseler yine puan kaybetmiyolar.

Geri
Üst Alt