Emre Cevik
10 Numara!
- 15 Ocak 2011
- 13.448
- 4.831
- 1.618
fener bugün bok gibi oynuyor, bu gollerden sonra fenerin futbolu en son konusulacak sey, penaltida bi kolu arkasinda diger kolu sanirsin ögrenci gibi elini kaldiriyo, kaleci 2. golde net uzanmiyor!!!arkadaslar her mac fener topic'inde şike mike diyerek bir yere varamayiz
proaktif olup cozum uretmek lazim, gerceklerden kacmayip yuzlesmek lazim
fener bu sene iyi top oynuyor 12 haftadir söylüyorum hep lincleniyorum ama gercek bu
bu tarafa bok atmayip kendi takimimiza odaklanmaliyiz, bizim maclardaki hakem hatalarini surekli gundemde tutmaliyiz mesela bu bir cozum onerisi. 1 hafta gecti diye hemen unutulmasin, normal bir hakem yonetimi olsa su an fenerle esit puanda olabilirdik
her seyi gectim gecen hafta 10 kisi kaldiktan sonra neden 60 dk gömüldük oyunu niye hic konusmadik buna odaklanmadigimiz surece her topicte şike mike deyip dururuz, fener yillardir bu yuzden sampiyon olamiyor ztn kendi oyunlarina odaklanmayip surekli etrafa şike mike mağdur edebiyati yapiyorlar. bu kafadan cikmamiz lazim
bu maç özelinde hakemlik bir durum yok, istanbullu topcunun aptalligiyla geldi p6,
2. golde de ztn kaleci bilerek elini cekti diyenlerle tartismaya girilmez, degisik bir psikolojideler